Свърши се: Мария официално призна тежката истина за брака си! (Християн е съкрушен – подробности)

Свърши се: Мария официално призна тежката истина за брака си! (Християн е съкрушен – подробности)
5 (100%) 2 votes

Мария проговори открито за проблема в семейството, което силно нарани съпруга й Християн Гущеров!

Поп фолк дивата Мария разтърси феновете си с неочаквано разкритие, което ако успя да шокира тях, то буквално смаза половинката й Християн Гущеров. Защото певицата открито призна за репродуктивните си проблеми и трудностите, които има при зачеването на така мечтаното от нейния Мечо дете.

След като разказа за пореден път, че още при първата си бременност с Марая нещата са се получили много трудно и е изпитала на гърба си множество проблеми, Мария не се поколеба да заяви, че с готовност би осиновила дете, ако второто й раждане се окаже невъзможно.

Мария

Мария е готова да осинови дете, но Християн копнее за свое, отчаян е

„Аз винаги съм помагала на деца без родители и без грижа, на която да разчитат. Мисля, че това е много благородно дело и не бих се поколебала да осиновя дете, за да му дам истинско семейство“, наистина благородно призна Мария, но думите й силно жегнаха сина на олигарха Добромир Гущеров.

Всички знаем, че да има свое собствено дете, е мечта на Християн Гущеров от много време насам. В началото на връзката си с Мария, та до ден днешен, той не спираше да се грижи за дъщеря й Марая – като по този начин сякаш репетираше за мига, в който лично ще стане татко.

Ако обаче е поставен пред задънена улица и единствената възможност да стане татко на осиновено дете, той няма да бъде готов за това, убедени са близки познати на Християн Гущеров.

„Дано не се налага и дано Мария да успее да забременее, без значение дали по нормалния начин, или ин витро. Както и да е, детето ще носи техните гени и кръв. Познаваме Християн, той е добър пастрок за Марая, но да гледа второ чуждо дете, вече ще му дойде много. Опасяваме се дори, че бракът му с Мария няма да издържи дълго при такава ситуация“, коментират източниците.

Все още обаче нищо не е окончателно и решението да осиновят дете не е на дневен ред в дома на Мария и Християн Гущеров. А как ще се развият нещата занапред, може би скоро ще разберем.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Свърши се: Мария официално призна тежката истина за брака си! (Християн е съкрушен – подробности)”

  1. Кет

    авг. 20. 2015

    А сурогатните майки свършиха ли се

Добавете коментар