Страшен скандал: Нов шокиращ удар довърши Валери Божинов! (съсипан разкри истината – подробности)

Страшен скандал: Нов шокиращ удар довърши Валери Божинов! (съсипан разкри истината – подробности)
5 (100%) 4 votes

Валери Божинов е смазан тотално след като разбра кой стои зад скандала в Биг Брадър!

Името на Валери Божинов вече няколко дни захранва медиите, след като на старта на Биг Брадър, скандалният Кристиян Стойков хвърли бомбата, че е бил негов любовник. Разбира се, футболистът не остана безучастен и за миг като моментално даде изявление в пресата, че ще съди, както Кристиян, така и продуцентите на шоуто, и самата Нова телевизия.

Оказа се обаче, че Божинов е трябвало да понесе втори, още по-голям удар от първия, който окончателно го съсипа. А именно, че не служители или ръководство на Нова телевизия, а лично бившата му съпруга Николета Лозанова, стои зад чутовните лъжи на съквартиранта от Къщата, това съобщи вестник „Уикенд“.

Валери Божинов

Валери Божинов научи, че не Нова телевизия, а Николета стои зад скандала с Кристиян Стойков

Валери Божинов е смазан и не е ясно какво ще бъде решението му към днешна дата, след като вчера заяви, че няма да съди това „объркано и нещастно“ момче Кристиян Стойков, а само Нова телевизия и продуцентите. Тъй като според него те отлично са знаели какви безумия и обиди ще излъчат, но въпреки това са го направили.

„От всеки съм очаквал удар под кръста, но не и от Николета. Нищо, че вече не сме заедно. Но тя наистина е първа дружка с главния редактор на предаването, познава и всички други основни фактори в телевизията. Сигурен съм, че зад интригата стои самата тя, като целта й е да ме смаже. Но защо?! Защо след като отлично знае, че това не е вярно, че имам две деца и съм добър баща. Хората се събират и разделят, но подобни номера са под достойнството на всеки“, споделил отчаяният Валери Божинов пред свои познати, пише вестник „Уикенд“.

Противно на предположенията му, близки до футболиста не вярват, че всичко това е дело на Николета Лозанова, която по думите им, е просто една водеща на предаване и то статична.

„Няма кой фактор в телевизионна медия да вземе насериозно Николета, камо ли да й върви по гайдата и да плете подобни интриги, които да доведат до съдебни дела. Николетка може да е всичко, но не и лице с позиции и власт“, коментират познати на Валери Божинов.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Страшен скандал: Нов шокиращ удар довърши Валери Божинов! (съсипан разкри истината – подробности)”

  1. anonimen

    авг. 20. 2015

    Точно тя стой зад всичките тези нееднократни слухове, че е педераст и не за друго а по две причини. Първата и най-голямата причина е, че тя посмъртно не може да му прости това че този, който смяташе за неин РОБ до гроб я заряза и унижи пред цяла България. Нейната злоба, злост, егоцентризъм и мания за величие са накърнени, а това не се преживява( не и от нея) и тя е заслепена от жажда за мъст. Тези УЖ приятелски и цивилизовани взаимоотношения са само за пред обществото , за да не се усъмни никой в нейните подмолни действия срещу съпруга си. . И втората причина е, че това е нейната природа. Тя е енергиен вампир. Човек с маниакални и психични отклонения, която се храни от нещастието на другите. Тя е изтъкана от злоба и отмъстителност! Тя няма да стигне до тук. Ще има и продължение спрямо съпруга си. Тя заради това живее , да отмъсти и да причини някому зло. Болен мозък. Само заблудените могат да вярват, че тази мънкаща и така крехка , уж с нищо не вредима и добронамерена Николета може да причини на човек нещо лошо. Да ама не! Причини и то с голяма доза злоба и хъс , като му разби първото семейство и без всякакъв срам и свян го съобщаваше по разни предавания в ефир. Всичко може да се намери в Гугъл документирано е! Така, че твърдо и убедено ТО стой зад всички тези злословия да го унижи и унищожи и друга жена или момиче да не погледнат към него или сериозно на него. Болезнената и маниакална нейна ревност. Тя е на принципа: „““Може аз да не съм с него, но и друга няма да е с него. Още повече, да му харчи друга парите““““ Долна, меркантилна и злобна проститутка!

  2. ppp

    авг. 20. 2015

    много добър коментар, явно Ники Михайлов я беше разбрал много добре, но Бож. е голям добряк и затова

Добавете коментар