Биг Брадър повтори сценария си: Истината за Кристиян Стойков прозира

Биг Брадър повтори сценария си: Истината за Кристиян Стойков прозира
5 (100%) 1 vote

Кристиян Стойков играе театър, но доста фалшиво!

Кристиян Стойков е повторение на сценрия от "Биг Брадър Ол Старс 2013"

Кристиян Стойков е повторение на сценария от „Биг Брадър Ол Старс 2013“

За почти всеки зрител вече е ясно, че Кристиян Стойков изпълнява заповедите на Биг Брадър и образът му е фалшив. Извън ефир фотомеделът не е конфликтна личност и изобщо не се заяжда с хората, научи Kliuki.bg.

Този път обаче истината е повече от очевадна, след като сценарият на практика повтаря този на „Биг Брадър Ол Старс“ от 2013 г. Тогава имаше отново поставен умишлено дразнител в лицето на Джийсън Брад Люис, който беше влязъл в Къщата с инструкции от сценаристите. Самият певец дори намекна за това при напускането си с думите „Помнете, всичко не е такова, каквото изглежда“.

Ситуацията с Кристиян Стойков в момента е сходна. Той се заяжда с умисъл и нарочно се държи като „лошия“ в шоуто. Може би нямаше да бъде очебийна намесата на Биг Брадър в това му поведение, ако не беше повторен сценарият с Джийсън.

Този път обаче Биг Брадър сякаш прекали, вкарвайки интригата за Валери Божинов, който беше изкаран „на другия бряг“. Футболистът дори се зарича да раздава справедливост в съда, но няма да съди конкретно Кристиян или предаването, а Нова ТВ.

Очаква се до няколко часа Биг Бос да изхвърчи от Къщата, което ще бъде абсолютно повторение на историята с Брад Люис, на когото беше заповядано да залее с вода Райна, което го отстрани от шоуто. Тогава в един момент сценаристите решиха, че няма вече полза от певеца.

Кристиян е само от дни в шоуто, но изобщо не се харесва на зрителите, тъй като прекалено преиграва. Затова Стойков най-вероятно ще бъде изваден още тази вечер, като ще се представи уж за негово желание, както писахме. Освен това за скандала с Валери е по-добре Крис да слезе от екрана моментално, за да се потули всичко, ако е възможно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар