Половинката на Емилия преживя кошмар във Виена

Половинката на Емилия преживя кошмар във Виена
5 (100%) 1 vote

Ави Бенеди, който стана хит в България чрез дуетите си с Емилия, трябваше да понесе тежък удар на австрийска земя!

Ави Бенади нашумя у нас чрез дуетите си с Емилия

Ави Бенеди нашумя у нас чрез дуетите си с Емилия

Истински кошмар връхлетя израелския певец Ави Бенеди насред центъра на Виена, научи Kliuki.bg. Дуетният партньор на Емилия е станал жертва на грабеж. Нагъл крадец е задигнал личната му чанта и го е поставил в шах и мат, разкри наш източник.

Лошото е, че Ави Бенеди е изгубил не само солидна сума пари, но и личните си документи, което без малко да не може да му позволи да заснеме новия си проект на име „Хубав е животът“.

Случката се е разиграла пред погледа на певеца. Той сложил чантата си на задната седалка на своя личен автомобил и отишъл до багажника да вземе нещо. Очевидно задната врата е била оставена отворена, което е улеснило крадеца. Той профучал с колело и за миг грабнал чантата. Ави опитал да го догони, но не успял.

Заради загубата на своята чанта, Бенеди е трябвало да чака още дълго преди да напусне Виена. Той се озовал без документи за самоличност, заради което нямало как да си тръгне от Австрия. От посолството първоначално му е бил отказан нов паспорт, тъй като има и руско гражданство. Най-неприятното за него в случая се оказало не точно принудителното му оставане във Виена, а това, че ако изпусне полета, целият му нов проект пропада.

Все пак Ави Бенеди някак успял да се сдобие с паспорт и в последния момент отпътувал от Австрия, за да заснеме „Хубав е животът“. Видеоклипът вече е факт, въпреки че се забави заради някои сложни ефекти в него. Той бе заснет на родното ни Черноморие (Каваци). Режисьор е брат му Лиор, а оператор Георги Врабчев, чиято заслуга са специалните ефекти. Фотограф е Теди Грозданов, а гримьорка – Петя Петрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар