Мартина срази татко Гущеров: И нейният избраник не от „сой”! (СНИМКИ на горещата й лятна авантюра)

Мартина срази татко Гущеров: И нейният избраник не от „сой”! (СНИМКИ на горещата й лятна авантюра)
5 (100%) 1 vote

Гущеров вдигна ръце – и доведената дъщеричка планира да вкара в двореца му момък без капитал и произход

Гущеров – баща плаща сметката за това, че се раздведе с жена, която има възпитание и образование, за да направи от бивша сервитьорка дама от хайлайфа!

Бившият депутат или много вярва в истории за истинска любов, или просто се е предал пред силата на амбициозните провинциалисти. След като единственият му син превърна в кралица обикновена пайнерка, доведената му щерка си намери футболистче, научи kliuki.bg.

Новата сензация в интернет не спира да изумява. Мартина Руменова, която беше задомена за австриец, планира да вкара нов „пейзан” в семейството на Гущеров. Вярно, батко Хриси не си взе певачка от кръчма, та и тя не си хареса някой от „В”-група.

Тунингованата сладурана спряла интереса си на Атанас Зехиров, твърдят от HotArena.net. Двамата честичко се подкачат в социалните мрежи и си коментират с палави емотикони снимчиците. Освен това обаче, изкарали лятната ваканция заедно на море.

Марти обича атлетични батки

Марти обича атлетични батки

Ако Наско, който рита за „Берое”, отвърне на щенията на богаташката щерка, това би бил пикантен куриоз на фамилията в столицата. Мария, както знаят всички е от Стара Загора. Майка й и сестра й са чести гости в Бояна. Като нищо Зехиров ще довърши заралийската инвазия в палата на Гущеров.

Как гледа на кандидат-зетя не знаем, но и няма право да каже нищо. Тъстът на Мария изживя ада на тежък развод с лекар-хематолог, за да се радва необезпокояван на своята Голяма любов с бивша сервитьорка и продавачка на талони в бинго. След това даде благословия на едничкия си син да вкара официално в хайлайфа Мария. Нищо чудно шарената фамилия да добие още цвят с футболен национал.
parvo-v-hotarena-sestrata-na-hrisi-gushterov-zabi-futbolist-nacional-vijte-koi-e-podrobnosti-za-svalkata-6

parvo-v-hotarena-sestrata-na-hrisi-gushterov-zabi-futbolist-nacional-vijte-koi-e-podrobnosti-za-svalkata-3
Бедният, богат татко Гущеров! Не са ли му казали вечния лаф – „Няма твое, няма мое – ВСИЧКО е Берое!”

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар