Това Ани Цолова не очакваше: Закопа я родният й брат! (Подробности за гафа)

Това Ани Цолова не очакваше: Закопа я родният й брат! (Подробности за гафа)
4.7 (93.33%) 3 votes

Ани Цолова не очакваше това от родния си брат Стоян Цолов

Ани Цолова получи най.-големия удар в гърба от своя роднина. Отношенията им са скапани, а причината е рейтинга на телевизиите, в които работят. Ани Цолова е звезда в „Здравей, България” по Нова телевизия, а кръвния й роднина е помощник на Антон Хекимян в сутрешния блок на Би Ти Ви. Конкурентната медия е по-гледана от тази на Ани Цолова и екранната й половинка Виктор Николаев, което допълнително скапвало плевенчанката, пише Пик.

По роднински все още успявали да запазят добрия тон, но лятната суша, липса на гости и теми, и конкуренцията направили така, че между Ани Цолова и брат й да прехвърчат искри, разкриват колегите им, научи и Kluiki.bg. Отношенията им се развалили напълно, след като Стоян Цолов използвал идеята, която сестра му споделила преди време в разговор. Ани Цолова бълвала змии и гущери, че точно брат й я изпортил, като реализирал замисъла й в конкурентната телевизия.

Ани Цолова не очакваше това от родния си брат

Ани Цолова не очакваше това от родния си брат

Двамата стигнали дотам, че нямало какво да си кажат, когато се видят. Топ телевизионерката била крайно примерена в приказките и все подозирала, че каквото и да подхвърли, то ще се използва от Антон Хекимян и брат й Стоян в Би Ти Ви. Телевизионерката била бясна на двамата, че те често отмъквали и гостите й, които и без това през обраните летни месеци били кът.

Сама, без Виктор, Ани Цолова си извоювала от шефовете да й помага всяка сутрин по един гост водещ. Но и това не помогнало, защото водещият на „Тази сутрин” по Би Ти Ви отново разби класациите, след като се върна от летния си отдих.Въпреки че гост в понеделник й беше Влади Въргала, нещата не донесоха очаквания резултат. Владимир Карамфилов не се стърпя и веднага започна да ухажва Ани Цолова в ефир.Тя обаче не се поддаде на свалката му и се държа професионално, докато траеше офанзивата на актьора и режисьор на „Шменти капели“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Това Ани Цолова не очакваше: Закопа я родният й брат! (Подробности за гафа)”

  1. гого

    сеп. 03. 2015

    Плевенската циганка анка цолова,е прелестна само с огромния си задник.виктор николаев е рязана бургия от Ивайловградско.богомил грозев е мангал от клана на кардарашите.

Добавете коментар