Заплахи за убийство в домашен затвор: Адът на Мис България 1999 не свършва!

Заплахи за убийство в домашен затвор: Адът на Мис България 1999 не свършва!
3.5 (70%) 2 votes

Елена Ангелова е изправена пред своя най-голям кошмар! Драмата й сякаш няма край!

Елена Ангелова живее в кошмар, който сякаш няма край!

Елена Ангелова живее в кошмар, който сякаш няма край!

Когато човек греши, рискува да развали целия си живот. Така се случи с Елена Ангелова, която за няколко години се позабавлява, изневерявайки на съпруга си с мъж на име Александър. Тази грешка обаче сега излиза много скъпо на Мис България 1999, тъй като мъжът й Николай Нейчев й направи живота черен, след като узна, че бебето им Кристиян не е от него, научи Kliuki.bg.

В момента Ники и Ели са разведени. Те разтрогват брака си преди 4 месеца, когато се разразил скандала с бащинството. Връзките на Нейчев обаче смазват бившата манекенка. Той успява да получи попечителство върху 8-годишния им син, както и пълни права над общото им допреди това имущество. Освен това, понеже работи и има доходи, Елена Ангелова трябва да плаща издръжка за гледането на сина им, която е в рамките на 300 лв. Нейчев пък плащал 150 лв. за бебето, което не е от него, съобщи „Уикенд“.

Адът за Ели обаче става пълен, след като тя бива принудена да остане под един покрив с Николай. Мъжът й, който е влиятелен бизнесмен, в момента пускал бившата си съпруга единствено на работа, за да може все пак да му плаща издръжката някак. Той обаче не я оставял да мръдне извън офиса си, а тя му се подчинявала, защото я заплашвал с какви ли не неща, дори и със смърт. Подобни заплахи Нейчев отправял и към Александър, от когото е бебето Кристиян.

Очевидно е, че Елена Ангелова е съгрешила жестоко. Първо – защото е мамела съпруга си доста време с друг мъж, и второ – защото го е измамила първоначално за бащинството. Разбира се, това не оправдава действията на Николай Нейчев, който явно се е зарекъл да направи живота на Ели истински ад. Засега се справя отлично с тази своя мисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Заплахи за убийство в домашен затвор: Адът на Мис България 1999 не свършва!”

 1. ivan

  авг. 21. 2015

  Ужаст!!!!!!!!! Покажете снимка на мъжа й , да го видим на какво отгоре си позволява този терор!!!

 2. Nikolay Petrov

  авг. 22. 2015

  Горката курва! А защо не иде при другия- няма пари ли? На тротоара ще изкара нещо селската курва…

 3. Ери

  авг. 23. 2015

  Тези селянки, много се разпищолиха.Егати златотърсачките.

Добавете коментар