Мика Стоичкова бременна? Бащата благодарен на Аллах

Мика Стоичкова бременна? Бащата благодарен на Аллах
3.4 (68.57%) 7 votes

Мика Стоичкова очаква първата си рожба, гласи последната клюка!

Мика Стоичкова и Айкут са невероятна двойка, която може би ще бъде щастлива заедно цял живот

Мика Стоичкова и Айкут са невероятна двойка, която може би ще бъде щастлива заедно цял живот

Вероятността Мика Стоичкова да е бременна е много голяма, научи Kliuki.bg. Щерката на Камата е била забелязана да напуска кабинет на гинеколог в САЩ, докато е била придружавана от половинката си Айкут.

Само преди дни самата Михаела проговори за бременност и деца, когато каза за Love Style, че иска да бъде майка. Очевидно Мика нарочно е дала интервюто, за да предразположи аудиторията към голямата новина.

Айкут и Стоичкова са лудо влюбени от почти година. Двойката бе запозната лично от Камата, който е познавал българина от турски произход още преди това. Мика винаги е твърдяла, че любовта им е от пръв поглед. Именно заради това тя желае да има дете точно от Айки (както го нарича половинката му).

Турчинът бил много религиозен, както и повечето хора от този етнос. Той всеки ден изпращал молитви към Аллах и можем добре да си представим какво точно е било, когато е узнал за бъдещето си бебе. Айкут винаги е искал да има не само едно дете, а цяла детска градина у дома.

Предпочитанията на Мика Стоичкова отдавна не са към типичния български мъж. Тя го определя като комплексар, лишен от романтика и уважение. Макар да е родом от България, Айкут не се вписва в този модел. Михаела твърди, че по-мил мъж от него досега никога не е виждала.

Сватба между Мика и Айки все още няма и дори не е сигурно, че някога ще има. Първородната щерка на Христо Стоичков твърди, че не държи на брака, но според слуховете семейството на Айкут засега е против синът им да се ожени за жена от християнската религия.

Важното е, че Мика Стоичкова най-после намери голямото щастие. Онова, което търси от тийнейджърка, но винаги не успяваше да го достигне.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мика Стоичкова бременна? Бащата благодарен на Аллах”

  1. Nikolay Petrov

    авг. 22. 2015

    Трябва да станете сценаристи за сапунени сериали …

Добавете коментар