Дни преди годишнината от разстрела: Шокираща истина за Жоро Илиев лъсна на показ! (подробности)

Дни преди годишнината от разстрела: Шокираща истина за Жоро Илиев лъсна на показ! (подробности)
4.3 (86.67%) 3 votes

Жоро Илиев беше разстрелян показно на 25 август в Слънчев бряг!

Жоро Илиев или Главния, както го наричат и до днес, бе разстрелян показно в Слънчев бряг преди точно десет години. Дни преди годишнината от убийството му наяве лъсна истина, която скандализира мнозина.

И тя е, че вдовицата му Мая Илиева е отказала да почете паметта му като присъства на футболния мач, който организираха приятели в негова чест. Срещата ще се играе в родния град на Жоро Илиев – Кюстендил и е организирана от Георги Петров – Макето, сестрата на Главния – Мариана и Николай Цветин, пише вестник „България днес“.

Жоро Илиев

Прахът на Жоро Илиев разделен на 4 по настояване на Мая Илиева, която дори няма да уважи паметта му

Стари приятели на Жоро Илиев се възмущават от отсъствието на Мая Илиева, която се оправдала с важни ангажименти в чужбина. „Какво друго можеше да се очаква, след като още след убийството на Георги Илиев той не бе погребан нормално, както искаха майка му и сестра му, а беше кремиран. А праха му бе разделен на четири, представяте ли си – на четири“, разкриват възмутени познати на бившия шеф на ВИС-2.

Оказва се, че едната кутия с праха на Жоро Илиев е поставена в Централните софийски гробища, втората се намира в Кюстендил на гробищния парк, до паметника на неговия брат Васил Илиев, третата е разпиляна в морето до Слънчев бряг, а четвъртата е останала у сестрата на Главния – Мариана.

„Кремирането на Главния бе по лично настояване на Мая Илиева. След всички изневери на съпруга й тя се притесняваше, че някой ден ще се появи някоя жена с дете и ще настоява, че Жоро Илиев е бащата. Което ще рече, че му се полага част от наследството. Къде ти Мая ще позволи това. А като няма тяло, няма и ДНК – всичко става идеално“, коментират стари познати на Георги Илиева, пише вестник „Уикенд“.

Все още има хора, които не са знаели за „четворното разделение“ на Жоро Илиев и в момента са меко казано шокирани.

Самата майка на Главния също няма да присъства на футболната среща в Кюстендил, но поради здравословни проблеми. Жената рухнала психически и физически след загубата на втория си съпруг.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Дни преди годишнината от разстрела: Шокираща истина за Жоро Илиев лъсна на показ! (подробности)”

  1. ubiha go v slanchev brqg tapaci

Добавете коментар