Бомба: Неочакван флирт разбуни духовете в Къщата! (виж на кого налетя хубавата Катя – подробности)

Бомба: Неочакван флирт разбуни духовете в Къщата! (виж на кого налетя хубавата Катя – подробности)
5 (100%) 2 votes

Това ли ще бъде първата двойка в Къщата на Биг Брадър и дали любовта няма да свърши, преди да е започнала?!

Съквартирантите в Къщата на Биг Брадър вече могат да се разнообразят, защото скандалите, стартирали още от първия ден, вече са заменени с неочакван флирт. И тук не говорим за откровено наглото поведение на Силвия Юрукова към Цветелин Николов, а за трепетите в сърцето на хубавата Катя – Екатерина Балабанова.

Красивата блондинка, която към момента се показва като една от малкото нормални хора в Къщата на Биг Брадър, е хвърлила око на бармана Пламен Димитров. А свалката им не остана скрита от очите на останалите съквартиранти.

Биг Брадър

Първите искри между Екатерина и Пламен вече са факт

Както предстои да видим в някой от следващите епизоди на Биг Брадър, Екатерина Балабанова и Пламен Димитров все по-често се усамотяват в двора на настоящата си обител и споделят съкровени истини за живота си до този момент.

„Първото им сближаване беше, когато откриха, че имат общи интереси и допирни точки, а Пламен разказа на Катя за едни от най-трудните мигове в живота си, лошото отношение на майка си и болката, която е преживял. Тя обаче го хареса и това си пролича особено силно, когато разбра, че той не е като повечето мъже и не търси връзка за една нощ, а истинска любов. Първият допир между тях не закъсня – имаше прегръдка, имаше и нежно държане за ръце, както ще видите“, разкриха източници от кухнята на Нова телевизия.

Дали обаче между Пламен Димитров и Екатерина Балабанова наистина ще може да се случи нещо повече от първоначалните искри, към момента не се знае. Припомняме, че именно барманът е един от номинираните за изгонване от Къщата на Биг Брадър съквартиранти и като нищо може да излети от шоуто още утре вечер.

„Жалко ще е ако зрителите изгонят Пламен, защото случващото се между него и Екатерина би могло да се развие и да бъде интересно за зрителите. Но нищо не се знае, каквото съдбата им е отредила“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Неочакван флирт разбуни духовете в Къщата! (виж на кого налетя хубавата Катя – подробности)”

  1. Svetlakis Stamatis

    авг. 24. 2015

    Хубава ?!

Добавете коментар