Половинката на Братухчев от Биг Брадър може да бъде и лоша! (СНИМКИ)

Половинката на Братухчев от Биг Брадър може да бъде и лоша! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Братухчев определено бие средностатистическия мъж по подбор на половинка, която изглежда е образцова навсякъде

Борис Братухчев има не само красива и нежна съпруга, но и истинска скрита лимонка.

Палавият, самообявил се за по-интелигентен от повечето герой в Биг Брадър 2015, наистина не е спал като се е женил, убеди се kliuki.bg. Неговата Юлиана е не просто истинска красавица и грижовна майка. Половинката на Братухчев е доказано всеопрощаваща, но май може да бъде много, много…лошо момиче!bratuhcev yuli_

Ако деликатната плевенчанка умее и да готви, ще обявим серийния кръшкач за олимпийски шампион по намиране на съпруга! Вярваме, че Идеалната е дама в обществото, слугиня в кухнята и …разкрепостена в спалнята. Юлиана е всичко това, че и отгоре!
bratuhcev yuli 6
Хубавицата е образец за млада майка, но демонстрира свободомислие не само когато са насаме с нейния Братухчев. Тя щедро показа любителски фотосесии от сбирки с приятели, купони, вечери „по женски”, но и доста провокативни кадри.
bratuhcev yuli 5

bratuhcev yuli 4

bratuhcev yuli 2

bratuhcev yuli
Ще я видите и като плашеща господарка – цялата в кожа, как танцува ориенталски танци за бакшиш, с оръжие в ръка, по бельо и…по парфюм! Цялото това богатство в образи – споделено за алчната за подробности публика в социалната мрежа!
bratuhcev yuli 12

bratuhcev yuli 11
Юлиана сега има прекрасно малко момиченце, на което да даде цялото си внимание, докато тате пак се вихри на екран. Но когато се върне, има кой да гледа хлапето или просто когато Дани заспи…в семейната спалня на Братухчев май никак няма да цари тишина!

Благоверната на търговеца в момента търпи да я одумва публиката на Биг Брадър 2015. Мъжлето й пък се кълне, че знае за всичките му забежки и благородно ги е преглътнала. Като я гледаме – едва ли ще намерите друга такава! Големият въпрос сега е: При това, което имаш в къщи…Абе, Братухчев, ти наред ли си?!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар