Бомба: Дончо ревнува Алекс от Слави (Има ли защо? Виж истината!)

Бомба: Дончо ревнува Алекс от Слави (Има ли защо? Виж истината!)
4.5 (90%) 2 votes

Диджей Дончо все още изпитва луда ревност да не би Алекс Раева един ден да се върне при Слави Трифонов!

Алекс Раева все още е обект на ревността на диджей Дончо заради Слави Трифонов

Алекс Раева все още е обект на ревността на диджей Дончо заради Слави Трифонов

Ревността е определяна от мнозина като сигнал за любов. Може би затова диджей Дончо все още не може да си намери място, когато чуе името Слави Трифонов. Музикантът се страхувал много от евентуално завръщане на любимата му Алекс Раева при Дългия. Затова той полудял, като узнал за края между Мартина и Слави. Така почти година Дончо вече трепери за своята любов.

Kliuki.bg припомня, че Алекс Раева и Слави изживяха доста бурен и страстен романс през средата на миналото десетилетие. Певицата цели 6 години беше изгората на шоумена и до днес дори се твърди, че той винаги ще бъде влюбен в нея. Самата Раева тогава приключи връзката, което я накара да напусне и „Шоуто на Слави“. Като причина се смята властният характер на Трифонов, както и страхът му от брак и деца.

С диджей Дончо е първата по-сериозна връзка на Алекс след раздялата й със Слави. Страховете на възлюбения й обаче били свързани с огромното богатство, с което разполага Дългия. В момента шоуменът не е сериозно обвързан и затова Дончо се опасявал да не би отново да пламне искрата на старата любов.

Притесненията на диджея идвали и от неговите наблюдения, когато на няколко пъти засичали Слави Трифонов по различни мероприятия. Погледите, които Алекс и Дългия си разменяли, будели опасения у Дончо.

Говори се, че Алекс Раева е отклонила поканата на Слави за концерта му в „Арена Армеец“ именно по настояване на годеника си. Дончо не можел да си позволи да мисли какво се случва между шоумена и жена му зад сцената и затова помолил певицата да не го въвлича в този кошмар. Тя, като една чувствителна дама, изпълнила искането му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Дончо ревнува Алекс от Слави (Има ли защо? Виж истината!)”

  1. Teo Borisov

    авг. 24. 2015

    КАКЪВ МУЗИКАНТ ТОЙ Е DJ – НЕ ЗНАЕ НОТИТЕ СМЕШНИ СТЕ !!!

Добавете коментар