Алекс Сърчаджиева показа на Иван Ласкин кой е шефът

Алекс Сърчаджиева показа на Иван Ласкин кой е шефът
3.5 (70%) 2 votes

Алекс Сърчаджиева се разправи с непокорния си мъж и вече командва изцяло у дома!

Алекс Сърчаджиева вече командва изцяло Иван Ласкин и той не може да я спре

Алекс Сърчаджиева вече командва изцяло Иван Ласкин и той не може да я спре

Чаровницата на „Брадъра“ Алекс Сърчаджиева е натрупала сериозно самочувствие откакто бе назначена отново в шоуто на Нико Тупарев. Водещата най-после показа на мъжа си истината за него, която не е приятна.

Александра вече командвала парада вкъщи изцяло. Иван Ласкин нямал думата за нищо в семейните дела и само ако опитал да изкаже мнение, блондинката го сразявала с думите „Който работи, той има право да решава“.

На Алекс Сърчаджиева вече й било писнало от лентяйството на мъжа й и след като се отказала вече да се опитва да го убеди да работи, тя решила поне да направи от него една по-приятна за самата нея версия. Хубавицата забранила на Ласкин да близва дори и малко алкохол, което е най-голямата мъка за него, научи Kliuki.bg.

Имаше вероятност Алекс Сърчаджиева да остане безработна за дълго, тъй като от „Биг Брадър“ планираха да оставят само Ники Кънчев като водещ, но все пак русокосата актриса успя да си запази работата и в идните 4 месеца ще има солидна заплата. Парите обаче най-вероятно ще отидат за вноски по къщата и колата, заради което семейството пак няма да може да си позволи охолен живот.

„Друго си е с две заплати, но няма. Иван се прави на горд, че не може да участва в тази и онази постановка, все едно е най-великият на света. Оставил жена си да прехранва всички. Ако не беше детето им, може би отдавна да му беше била шута. Когато го избра за мъж, не знаеше, че е толкова мързелив.“ – разказват запознати.

Заради финансовите си затруднения, семейството имаше планове да замине за САЩ, където да изкарва двойно повече от тук, но засега „Биг Брадър“ отлага нещата с няколко месеца.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар