Емилия показа как е завъртяла главата на Коко Динев! (Така реагира на поредната интрига на Анелия)

Емилия показа как е завъртяла главата на Коко Динев! (Така реагира на поредната интрига на Анелия)
3 (60%) 3 votes

Емилия се разчувства пред спомена за времето, когато любимият й тайно я измъквал от бащината къща

Емилия твърди, че не е сантиментална и минава за студена, но май не е много искрена като говори така за себе си. Певицата изненада феновете си със снимка точно от времето на „първата й любов” с Коко Динев, видя kliuki.bg.

Половинката на най-популярния собственик на заведения у нас публикува в официалния си профил във Фейсбук своя снимка от преди петнадесет години. На нея все още е перхидролено руса, много слаба и дори плоска – нежното създание, което проби с „Весело момиче”.

Коментарът й към кадъра е: „Хубав спомен от 2000-та година в комплекс „Приказките“……”. На пръв поглед снимката прилича на обикновен спомен от „младини”, но за Емилия е нещо повече.

Завъртях му главата, нищо че изглеждах така...

Завъртях му главата, нищо че изглеждах така…

Точно тогава изгря не само звездата й на певица, но и срещна бащата на синчето си. По това време е била „в прокурорска възраст”, а Коко – заклет столичен плейбой. Двамата се запознали в заведение и Емилия още се чуди как е успял да я хареса при положение, че изглеждала по този начин!

В интерес на истината не е бил никак зле – типична тийнейджърка за онези години. Изглежда невинна, чиста, деликатна – не е изненада, че виделият всичко и тогава Динев е пътувал до Гълъбово, за да я извежда тайно от бащината й къща.

Необичайната сантименталност на Емилия може да изненада мнозина, но не и запознатите с поредната интрига, която роди Анелия. Бившата на Коко разпространила, че напоследък я бомбардира със съобщения, звъни ежедневно и дори подхранила мълвата, че двамата скоро „сгрешили” инцидентно. И всичко това – след като Емилия публично заяви, че двете най-после достигнали до интелигентни взаимоотношения.

Запознати смятат, че това е поредната интрига на Анелия, за да наскърби актуалната половинка на бившия си. Била недоволна от издръжката, която получавала и смятала, че съперницата й се радва на повече облаги, отколкото заслужава.

Емилия този път не реагира публично и остро. В момента се радва на удължена ваканция със семейството си и само от далеч намеква, че щом е била обичана като „грозно патенце”, няма да я изоставят и щом изглежда като лебед.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Емилия показа как е завъртяла главата на Коко Динев! (Така реагира на поредната интрига на Анелия)”

  1. Кристина

    мар. 02. 2016

    Тя се омъжила за красимир . пътищата им се разделят. Анелия с коко. Тя първо му роди дете и го заведе до олтара. Бяха толкова влюбени и щастливи. Направиха прекрасна и пищна сватба. Беше сватбата на годината. Ани и коко бяха прекрасна двойка. Няма ли други мъже за еми. Разби сърцето на ани. Тя е прекрасен човек. Еми да остави едно дете без баща. Сираче. Ани без мъж. Имаха мечти и любов ани и коко.

  2. Кристина

    мар. 14. 2016

    Еми така е в началото на кариерата си . имала си връзка с коко. Той те извеждал от бащината къща. Имали сте връзка. Ти си била нежна чиста и дете. Но е имало и край. Пътищата са ви разделили. Ти се омъжваш за крАсимир. Коко за ани. Били са влюбени и щастливи. Плод йм е ивон. Направиха пищна и зрелищна сватба. Дай сега като си била нещастна с краси. Да развалиш семейството на коко и ани. Преди защо не си се оженила за коко. Коко има брак халка и дете и съпруга.

Добавете коментар