Смях: Истината за „мъжкарите“ в Къщата лъсна!

Смях: Истината за „мъжкарите“ в Къщата лъсна!
4 (80%) 4 votes

Зрителите са категорични, че в Къщата на „Биг Брадър“ няма мъже, а само жени!

Цецо и Богданов са мъжкари само на думи

Цецо и Богданов от „Биг Брадър“ са мъжкари само на думи

Този сезон на „Биг Брадър“ се отличава с непрестанното повтаряне на думата „мъжкар“. Почти всички мъже в Къщата се изкарват такива, но истината е съвсем друга. Зрителите са на мнение, че в шоуто няма истински мъжкари, защото нито поведението им, нито визията им отговарят на тази дума. Причините са няколко, забеляза Kliuki.bg.

Взимайки предвид Цветелин и Богданов, няма как те да бъдат определени като мъжкари, след като и двамата се държат изключително просташко и на моменти дори глуповато. Набеденият за фитнес инструктор вече на няколко пъти се разкрещя на жени, макар да твърди, че уважава дамите. Уви, не го показва. Освен това, Цецо и Пламен се грижат за телата си повече дори от жените. И двамата са обезкосмени напълно и ползват различни ароматизатори и гелове за тяло.

Другият набеден за мъжкар Кирил Симеонов не изглежда лош човек, но засега трупа негативи заради сближаването си с гореспоменатите двама. И той обаче не постъпи никак мъжко при изгонването на Кристиян Стойков. Колкото и да го ненавижда, крещенето му „Брао уееее“ направи лошо впечатление.

Двама засега са мъжете, които трупат повече позитивни точки, отколкото негативни. Това са търговецът Борис Братухчев и барманът Пламен Димитров. Те показват по-голямо възпитание от останалите трима, но някои техни характеристики също не могат да ги определят като типични мъжкари. Първият пропиля с лека ръка 5 бона от наградата за свои нужди, а вторият се опитва да заговорничи зад гърба на Богданов и Цецо, вместо да се изправи открито срещу тях.

Определено има жени с по-мъжко поведение в Къщата от това на самите мъже. Такава е например Аделина Банакиева, която единствена определи недоволството срещу тоалетната за мрънкане. Никита Джонсън също показва по-силен характер от повечето господа в „Биг Брадър 2015“.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Смях: Истината за „мъжкарите“ в Къщата лъсна!”

  1. Jeljzko

    авг. 27. 2015

    Bogdanov e pedal, poglednete kak se gu6ka v Ceco !

Добавете коментар