Виж истинското лице на Радко от „Столичани в повече“! (Не е това, за което го мислят)

Виж истинското лице на Радко от „Столичани в повече“! (Не е това, за което го мислят)
5 (100%) 2 votes

Васил Драганов стана особено известен след превъплъщението си в Радко в сериала „Столичани в повече“, но неговата истинска същност е далеч от героя му!

Васил Драганов с колегата си и началник в "Столичани в повече" Любо Нейков

Васил Драганов с колегата си и началник в „Столичани в повече“ Любо Нейков

Въпреки че играе предимно в комедии, Васил Драганов не води от най-веселите животи. Актьорът не обича да се запива до късно и да обикаля заведенията. Напротив, на него му стига да бъде вечер с жена си и двете им дечица, научи Kliuki.bg.

Васко няма нищо общо с Радко от „Столичани в повече“. Той е много по-умен и е чел доста книги през живота си. Именно оприличаването с въпросния глуповат герой в сериала е нещото, което най-много дразни актьора.

„Как да обясниш на хората, че този, за когото са мислели някого, не е такъв. Да, всеки знае, че става въпрос за филм и всичко е сценарий, но Васил просто не го възприемат насериозно. Не е само заради „Столичани в повече“, всичките му роли са такива. Това определено го дразни, но пък явно талантът му е в комедията.“ – споделят негови колеги.

Васил Драганов по принцип е изключително дружелюбен човек. Той не крие болката си от внезапната смърт на неговия приятел Чочо Попйорданов. Двамата се запознават в „Хъшове“, както писа и „Уикенд“, и за много кратко време се превръщат в неразделни. Раздели ги обаче накрая гибелта на Чочо.

Васко няма амбицията да бъде началник като Любо Нейков. Той може да прекара целия си живот само като актьор. Разбира обаче добре и своя приятел Любо, с когото са много близки. Това, че Нейков е продуцент на „Комиците“ и „Столичани в повече“, където Васил участва, не променя приятелските им отношения. Все пак обаче актьорът е наясно, че единият е шеф, а другият – подчинен.

Радко е може би най-голямата роля в кариерата на Драганов до момента. Тя го изстрелва нагоре и така той успява да стане звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар