Иван и Андрей: От „Биг Брадър“ се самоубиха, „Фермата“ ще им разкаже играта

Иван и Андрей: От „Биг Брадър“ се самоубиха, „Фермата“ ще им разкаже играта
5 (100%) 1 vote

Иван и Андрей са на мнение, че „Биг Брадър“ не струва и че „Фермата“ ще бъде много по-интересно риалити шоу!

Иван и Андрей унизиха жестоко "Биг Брадър" и възвеличиха "Фермата"

Иван и Андрей унизиха жестоко „Биг Брадър“ и възвеличиха „Фермата“

Битката за рейтинг скоро ще почне, а с това войната между Нова ТВ и Би Ти Ви ще бъде подновена. Само след дни в ефира на втората ще стартира напълно новият за България проект „Фермата“. Водещите Иван и Андрей вече се заканват, че това предаване ще разбие по гледаемост „Биг Брадър“. Те дори считат, че шоуто на Нико Тупарев само се е самоубило с решението за селска обстановка.

„Решението за „селски Биг Брадър“, ако мога да го нарека така, е истинско самоубийство. Не разбирам защо им беше тази бутафория…“ – споделя Иван Христов пред „Ретро“.

Мъжът на Ирина Тенева очевидно е афектиран от удара под кръста на „Биг Брадър“ спрямо „Фермата“. След като се разбра, че двете предавания ще съвпаднат, това по Нова ТВ бе изместено умишлено с две седмици по-рано и освен това беше направено в селски тип, с което явно се цели да подкопаят рейтинга на „Фермата“, излъчвайки предварително това, което ще бъде излъчено по БТВ.

Иван и Андрей обаче считат, че планът на „Биг Брадър“ не само не е проработил, а направо е закопал собственото си шоу. Те обещават, че във „Фермата“ няма да има толкова простовати хора като в Къщата в момента. Припомняме, че Цецо и Богданов отвращават почти всички зрители с липсата си на интелект и тактичност.

За разлика от повечето предавания, на които са водещи, този пъти Иван и Андрей няма да бъдат продуценти. „Фермата“ е проект на Би Ти Ви, а очевидно назначаването точно на тези водещи цели покачване на интереса. Двамата ще бъдат и консултанти, но няма да бъдат началници във „Фермата“, узна Kliuki.bg.

Иван и Андрей не пропускат да изкажат своите големи благодарности към Би Ти Ви, тъй като тази телевизия ги спаси след срива в ТВ7.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Иван и Андрей: От „Биг Брадър“ се самоубиха, „Фермата“ ще им разкаже играта”

  1. anonimen

    авг. 27. 2015

    Как BTV не намери двама интересни водещи, ами тези клоуни пак ни ги навират насила в очите. Отврат! Аз лично няма да гледам това предаване заради тях двамата. Гледала съм го в чужбина и знам за какво става въпрос. Но, тези двамата са абсолютно неподходящи за случая, въпреки ,че са си чобани по манталитет и излъчване.Нищо не става от тях! Освен да дундуркат проститутките си в къщи

Добавете коментар