Зверски скандал: Гаджето на Грахич скочи на Слави

Зверски скандал: Гаджето на Грахич скочи на Слави
4 (80%) 4 votes

Кристиян Шаламанов е бесен на Слави Трифонов и дори заплашва с лична саморазправа!

Кристиян на Грахич бесен от поведението на Слави Трифонов

Кристиян на Грахич бесен от поведението на Слави Трифонов

Огромен скандал се заформи покрай сватбата на Цветелин Грахич с Кристиян Шаламанов. Слави Трифонов я отложи заради много ангажименти, които ще има неговата певица през септември, както писа ПИК. Това обаче вбесило годеника й, който даже се вживял твърде много като велик бияч и разправял пред приятелите си, че Дългия ще съжалява горчиво за стореното, научи Kliuki.bg.

Грахич и Кристиян трябваше да са вече женени, но Слави се намесил, понеже не можел да си позволи да изгуби една от певиците си точно сега. Както е известно, шоуменът подготвя Детската Евровизия и втория си голям концерт. Затова всички от екипа му тренират здраво и не му е сега времето за меден месец.

Годеникът на Цвети бил бесен, защото датата била определена още преди година, но тогава Слави не знаеше колко много ангажименти ще има в началото на есента. Както често става в шоубизнеса, сметките излязоха криви и така се оказва, че Грахич няма как да почива скоро, което значи и че няма как да се омъжи.

Кристиян толкова побеснял, че се опитал да се свърже със самия Трифонов, за да му иска обяснение, но бил разубеден от приятелите си, които му дали да разбере, че при положението на Слави в страната просто е обречен в битка срещу него.

Според друга версия обаче Дългия нарочно подливал вода на тази сватба, защото все още бил солидарен към своя приятел Годжи. Помним как преди година и половина Милчев и Грахич преживяха любовен романс в САЩ, след което китаристът узна, че е бил просто авантюра за босненката и че тя е сгодена за Кристиян. Слави реагирал твърде зле на лъжите на певицата си и оттогава правел всичко възможно да й вгорчава живота.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Зверски скандал: Гаджето на Грахич скочи на Слави”

  1. Българ

    авг. 28. 2015

    Хехе, пък ние се чудим що напоследък Слави ходи с такава охрана, пък то що било, страх го е от Кристиян Пияния змей… Хихи

  2. k.po

    авг. 28. 2015

    ИДИ МУ УДАРИ ДВА ПЕСНИКА НА ТОЯ ДЪЛГУЧ И ЩЕ СИ СЧУПИ КРАКАТА ОТ БЕГАНЕ-БОКЛУКА СЛАВЧО.ДОЛЕН ПОДЪЛ СТАР ЕРГЕНИН-САМОЖИВНЯК

Добавете коментар