Алекс Сърчаджиева се подигра с Богданов: Виж думите, които го направиха за смях!

Алекс Сърчаджиева се подигра с Богданов: Виж думите, които го направиха за смях!
5 (100%) 2 votes

Алекс Сърчаджиева направи невероятно водене на „Биг Брадър“ този път и унизи Пламен Богданов!

Алекс Сърчаджиева показа остроумие и си направи гаргара с Пламен Богданов

Алекс Сърчаджиева показа остроумие и си направи гаргара с Пламен Богданов

Изобретателността на Алекс Сърчаджиева като тв водеща разсмя мнозина днес, гледайки „Биг Брадър“. Чаровната блондинка буквално се подигра с Пламен Богданов, осмивайки желанието му да напусне от по-рано през деня.

„Нека приветстваме с тихи аплодисменти от вкъщи решителността на Богданов…“ – каза Алекс в ефира на Нова ТВ.

Водещата имаше рпедвид крайно немъжкото му поведение, което демонстрира през целия ден. Както Kliuki.bg ви информира, бившият футболист сам изяви желание да си тръгне от шоуто. Рабирайки че този път не е на номинации обаче, Богданов смени решението си и заяви, че остава.

Спортистът като цяло най-после се усети, че поведението му в Къщата не се харесва отвън и започва да бъде доста по-пасивен. Неговата цел е да обърне мнението на зрителите и да достигне до финала, въпреки че там едва ли би имал шанс за краен успех.

Лагерът на „мъжкарите“ успя да прокара своите идеи във вторите елиминации. Единствената жертва от него стана самият му лидер – Цветелин Николов. Цецо възприе спокойно номинирането си, сядайки да вечеря.

Останалите, които в понеделник ше бъдат в свирепа битка с него обаче, са хора от другия лагер. Циганката Ирена и прекалено татуираната Никита ще мерят сили една с друга. Компания ще им правят Борис Братухчев и смиреният барман Пламен Димитров, които едва ли се притесняват за съдбата си, имайки предчид че бяха номинирани и предния път, но получиха най-малък негативен вот.

Думите на Алекс Сърчаджиева за Богданов бяха хем забавни, хем разкриващи истината. Спор няма, че Пламен желаеше да си тръгне, защото смяташе, че няма да оцелее до след понеделник. Узнавайки че не е сред номинираните обаче, той промени своето желание и решение, което показа що за мъж е всъшност той.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Алекс Сърчаджиева се подигра с Богданов: Виж думите, които го направиха за смях!”

  1. Мисля,че вкарахте по интелигентна ромка,за да покажете,че не всияки цигани са такива,каквито всички знаем.Остана и тя да спечели,защото ми се струва,че това искате да направите

Добавете коментар