Биг Брадър унизи Анита: Скандалът с Илиян нагласен?

Биг Брадър унизи Анита: Скандалът с Илиян нагласен?
5 (100%) 1 vote

Анита Болярова е готова да се откаже от победата в името на любовта, но въпросителната относно достоверността на скандала с Илиян е голяма!

Анита и Илиян

Анита и Илиян

Биг Брадър изигра доста подъл номер на Анита, след като даде на гаджето й Илиян да я направи на пух и прах в ефир. Бизнесменът се държа като обезумял по телефона, нападайки приятелката си заради това, че била пипнала два пъти Пламен Богданов. Илиян Кюрчев заряза публично Ани, но много от зрителите не повярваха напълно на видяното и чутото.

Според слуховете Биг Брадър е платил на мъжа на Анита Болярова за тези думи, които той произнесе в ефир. От шоуто са искали да хвърлят бомба, покачвайки гледаемостта си, но не се знае дали плевенската красавица е знаела за плана или просто е била използвана като оръжие за рейтинг.

Ако действително Биг Брадър стои зад скандала с Илиян, това значи, че възлюбеният на Анита я е продал. Очаква се обаче нещата да не свършат дотук. Получи се интересна ниша, която да поддържа интереса на зрителите, като този път става дума и за хора извън Къщата. Най-вероятно Илиян ще се появи в някой от лайфовете на Биг Брадър и накрая ще се постигне едно сдобряване, което да „просълзи“ всички.

„На онзи, футболиста, ще му изтръгна гръкляна, само да излезе.“ – бяха думите на Илиян Кюрчев относно Пламен Богданов.

Брадърът вече бе посъветван от Цецо да се покрие след края на шоуто. Заплахата от гаджето на Анита не е малка, ако изобщо става въпрос за реална случка, тъй като Илиян е доста добре сложен и по-здрав като физика от Богданов, установи проверка на Kliuki.bg.

Зрителите, които вярват на чутото, вече определиха Кюрчев като психопат и какъв ли не още. Може би това за него ще бъде по-добре, отколкото да се окаже, че е продал любовта на жена си.

Анита и Илиян са заедно от почти 20 години, като за този период са се разделяли на три пъти и дори са имали други връзки по време на разделите. Нещо обаче винаги ги събира. Интересното е, че за толкова време те така и не са се оженили, нито пък имат деца, а приближават вече 40-те.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар