Би Ти Ви – качество и постоянство

Би Ти Ви – качество и постоянство
5 (100%) 1 vote

Би Ти Ви е телевизията, която започна от нулата, но вече е почти пълнолетна.

Днес в сутрешното си предаване, с повторението на един от любимите ни епизоди за рождения ден – 1 юни, 2000 година, си припомнихме – някои от най-популярните лица на първата частна национална телевизия като – Венелин Петков, Канна Рачева, Гена Трайкова, Кристина Баксанова и Мариана векилска разказаха своите спомени и любими моменти от миналото си като телевизионни лица. Припомняме го, за да не забравяме и ние значимостта на медиите в една държава.

Те всички споделиха, че в началото всички били на по 20 години и нямали особен опит, но пък горели от ентусиазъм и желание за работа. Това ги изстреляло бързо на върха, по думите им, въпреки че мнозина от тях  споделиха, че правели редица грешки и често дори не знаели как се работи с новата техника. Факт е обаче, че желанието е по-силно от абсолютно всичко друго и така Би Ти Ви се превърна от начинаеща медия в име – запазена марка в правенето на новини и други предавания, с особено висок рейтинг години поред.

Би Ти Ви вече много години успехи и развитие - емблема и марка за Телевизия у нас

Би Ти Ви е вече много години успехи и развитие – емблема и марка за телевизия у нас

Разбира се, освен хубавите емоции, приятелствата, успехите в професията и житейските, които са преживели заедно, всеки от журналистите сподели пред камерите, че е имал и не малко трудни моменти. Осено неприятни са дните, в които трябва да се представят тежки, трагични новини, инциденти пред ефира на България. Затова пък така се изгражда профвесионално отношение към работата и уважение към човешкия живот, когато си виждал, колко лесно се губи той, споделят репортерите, коментира и изданието за новини „Клюки.бг“. За нас медиите са важна част от обществения живот, затова нека постоянно си припомняме колко са важни журналистите и правенето на добри новини.

Безспорно е, че не може да си представим днес съвременните медии, без Би Ти Ви и тяхното медийно значимо отразяване на случващото се около нас и в целия свят, затова искрено желаем много успехи в професията и още много години, и рожденни дни на медията. Колкото повече реални конкуренти, толкова повече развитие, желаем им силна и честна конкуренция на телевизионното поле на развитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар