Ани Владимирова е смазана

Ани Владимирова е смазана
5 (100%) 2 votes

Ани Владимирова се намира в голяма депресия, от която тя самата не може да излезе, въпреки че е психолог!

Кариерата на Ани Владимирова като психолог се срина заради "Истински истории"

Кариерата на Ани Владимирова като психолог се срина заради „Истински истории“

Трудни дни изживява чаровната Ани Владимирова, чиято кариера пада все повече и клиентите й намаляват значително. Причината е в предаването „Истински истории“, където психоложката пресъздава най-интересните случаи от практиката си.

След като стана ясно, че Ани издава конфиденциална информация, макар да е сменила имената на героите, много от хората изведнъж са престанали да я посещават, страхувайки се и тяхната история да не бъде разказана в ефир, научи Kliuki.bg. Трябва да се отбележи, че става дума за душевно болни хора, които са много чувствителни и уязвими.

Недоверието към Ани Владимирова обаче се подсилва и от развоя на самите истории, излъчвани в предаването. Те много рядко са с щастлив край, което подклажда съмнение в качествата на Ани като психолог.

„Досега почти никой не си е оправил напълно живота след сеансите при нея. Наистина трябва да е реално, ама тук ми се вижда сякаш тя е некадърен психолог. Хората искат решение на проблемите си, а не временен вариант.“ – споделя зрител на „Истински истории“.

Ани Владимирова изживявала доста тежко недоверието на хората към нея, както и сриващия й се частен бизнес. Най-лошото за нея било това, че авторитетът й като психолог бил напълно сринат. Все пак доходите й продължавали да са големи, заради предаването, което е единственото успокоително за Владимирова за момента.

Така една се оказва причината за депресията на Ани, като тя е свързана с нейния авторитет. Основното е, че губи клиенти, но по две различни причини. Част от хората не могат да й се доверят, тъй като утре може да си видят историята в ефира на Би Ти Ви. Другата част пък се съмнява в компетентността на Ани Владимирова, имайки предвид това, което се вижда в „Истински истории“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар