Борис Братухчев бе разкъсан от жена си след края си в „Биг Брадър“

Борис Братухчев бе разкъсан от жена си след края си в „Биг Брадър“
5 (100%) 2 votes

Борис Братухчев не получи одобрението на Юлиана за поведението си в Къщата!

Борис Братухчев изглежда безкрайно щастлив в сватбения си ден

Борис Братухчев изглежда безкрайно щастлив в сватбения си ден

Противно на очакванията, красивата Юлиана не подкрепи Борис Братухчев, след като той си замина от „Биг Брадър“. Напротив, тя му е вдигнала скандал с повдигнати сериозни обвинения за отпадането му.

Всъщност хубавицата много се е надявала съпругът й да спечели риалитито, тъй като в момента семейството имало спешна нужда от повече пари. Търговският бизнес на Братухчев бил в лошо състояние и всъщност точно парите били причината Братухчев да се запъти към Къщата на Биг Брадър.

Юлиана била много бясна, защото след първата седмица виждала как мъжът й може да спечели шоуто, но той сам се закопал според нея, влизайки в лагера на Цветелин Николов. Това се оказало фатално за Братухчев, понеже го поставило в много лоша светлина – такава на фурнаджийска лопата.

Припомняме, че Цецо и Богданов направиха на посмешище Борис, подигравайки му се за множеството изневери спрямо съпругата му. Цели два дни двамата не спряха да се смеят на това, а когато поискаха извинение, такова им бе отказано от Братухчев. Затова мнозина се учудиха, че след седмица търговецът вече беше забравил всичко и пиеше с тях. Това се възприе от зрителите като поведение на селски тарикат и се отрази веднага на елиминациите, които за лош негов късмет – бяха двойни.

Юлиана не понасяла Цветелин и смятала, че мъжът й е трябвало да застане открито срещу него. Само така е можел да се пребори за победата. И в началото Борис наистина беше враг с лагера на Цецо, но после явно реши, че ако се бута между всички, ще има по-голям успех.

Изявлението на Братухчев снощи, гласящо че Цецо е алфа мъжкар, предизвика насмешка у Юлиана, забеляза Kliuki.bg. У зрителите се затвърди впечатление, че той се подмазва на Цветелин, което му коства мястото в „Биг Брадър“.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар