Намери се X factor да разплаче железният Саймън Кауъл! (ВИДЕО)

Намери се X factor да разплаче железният Саймън Кауъл! (ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Легендарният Лош в журито на Х factor се трогна до сълзи при вдъхновена от смъртта на приятел песен

Един бъдещ Х factor успя да изтръгне сълзи от Саймън Кауъл. Участникът пя с вдъхновение, дошло от болката след загубата на най-добрия му приятел.

Ако Х factor има страшилище в журито, което се е превърнало в легенда, то това е вечният Саймън Кауъл. Вечният злодей във формата рядко казва нещо мило и добро, но щом го направи това е сигурен знак, че се ражда легенда.

Топлите думи и гласът на това момче разтопиха каменното сърце на Саймън

Топлите думи и гласът на това момче разтопиха каменното сърце на Саймън

Вездесъщият оценител е превърнал в запазена марка обидите си, на които би завидил сам Фънки от родните продукции. Той е човекът, изсипал в ефир лафове като: „Изкушавам се да те попитам дали изпя това нещо вечерта преди жена ти да те изостави.”; „Изглеждаш малко странно, танцуваш ужасно, пееш потресаващо и приличаш на онези същества, които живеят в джунглата и имат огромни очи. Как ги наричат? Нещо, подобно на маймуни…”; „Господ приема ли стоки обратно? Ако ми беше дал на мен този глас, аз щях да го върна.” и дори – „Ако беше пял така преди 2000 години, хората щяха да те убият с камъни.”

Той би могъл да е следващият X Factor

Той би могъл да е следващият X Factor

Злият стар Саймън Кауъл обаче си намери майстора, научи kliuki.bg. Участникът от британския Х factor, Джош Даниел, който е едва на 21, успя да разплаче не само публиката, барабар с журито, но и боса с песента от „Лабиринт”. Изпълнението му беше вдъхновено от загубата на най-добрия му приятел от училище – Томас, починал през 2013 година.
01-simon-cowell-solzi-42-2

02-cheryl-crowe-solzi432
Джош може и да не спечели този сезон на Х  factor, но успя да разплаче човекът с каменно сърце – Саймън Кауъл, вижте как:

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар