Подъл номер на Гала шокира Патрашкова

Подъл номер на Гала шокира Патрашкова
5 (100%) 2 votes

Гала не спази думата си и Патрашкова вече е аут от предаването й!

Гала срази Патрашкова

Гала срази Патрашкова

Въпреки че е получила устно обещатание да продължи своята работа като анализатор на Биг Брадър в „На кафе“, в последния момент от предаването са я уведомили, че я освобождават, научи Kliuki.bg.

Кристина Патрашкова е останала шокирана, понеже работата й харесвала, а и все пак е допълнителен доход, колкото и незначителен да е за нея. Обяснение от ръководството не получила, но според слуховете виноникът за всичко е само водещата Гала.

Русокосата телевизионерка направила така, че да уволнят Патрашкова, за да уреди на работа Мира Радева. Психоложката била близка с Гала, но от известно време имала проблеми с парите. Затова водещата на „На кафе“ й издействала допълнителен доход чрез предаването си.

Интересно е, че Гала е избрала за своя „жертва“ Кристина Патрашкова, вместо Антон Стефанов или Маги Желязкова. Тя съжалила другите двама, които също разчитали на тази работа, поради което решила да премахне и без друго доста заможната редакторка на „Галерия“.

Въпреки че не е продуцент или главен редактор на „На кафе“, думата на Гала много се слушала в предаването. За 15 години тя успяла да си извоюва това право и никога при нея не идвали гости, които тя не желае.

Заради лятната пауза на предаването, не всички изгонени от Биг Брадър са били гости досега. Риалити шоуто стартира по време на отпуската на Гала и останалите от екипа, заради което скандалният Кристиян Стойков не успя да гостува. Той напусна Къщата първи, но се очаква все пак да получи покана в идните дни.

Цветелин Николов и Борис Братухчев обаче вече бяха при Гала, като вторият дори дойде със съпругата си Юлиана. Още утре може да има нов гост от Биг Брадър в „На кафе“, понеже тази вечер се очаква две от жените да бъдат принудително изгонени заради физическа саморазправа.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Подъл номер на Гала шокира Патрашкова”

 1. ЕРИ

  сеп. 03. 2015

  Много се радвам, че Патрашкова е заменена с Мира Радева. Не харесвам Патрондаша.

 2. ТЕДИ

  сеп. 04. 2015

  пАТРАШКОВА Е ДОСТА НЕПРИЯТНА, НО ПЪК МИРА Е ЕДНА МАЗНА ПРОСТАКЕСА

 3. ОЛЯ

  сеп. 06. 2015

  Най-голямата простакеса е ГАЛА ,без образование ,нагла ,тъпа ,безпардонна със самочувствие на принцеса ,а е жена без морални устои или така наречените разтури къщовници която не може нищо друго а само да разваля семейства.

Добавете коментар