Братухчев и Юлиана вдигнали две романтични сватби! (СНИМКИ)

Братухчев и Юлиана вдигнали две романтични сватби! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Братухчев на излизане първо звъннал на тъстовете, за да им се извини за видяното и чутото по телевизията

Братухчев излезе от Къщата победен, но победител за семейството си! Многознайкото Борис можеше да е взиман на подбив от двата лагера, но до него има изключителна жена. Тя понесе много, а той в замяна и даде две сватби и обещание за вярност и пътешествие до Индия, видя kliuki.bg.Dc10353

Братухчев стана за мезе в и извън Биг Брадър 2015 с неговите нищо незначещи извънбрачни забавления с имена на жени. Пишман-плейбоят се превърна в герой на песен и влезе в устата на зевзеци за дълго време. В Плевен със сигурност няма да забравят приключенията му в ефир, но пък няма да страда особено. В дома си има изключителна жена, която се кълне, че му простила всичко! Със сигурност има защо – и то не само заради малката Даная!

Борис Братухчев и Юлиана се запознават на ревю. Тя пробвала да бъде модел, а той бил от спонсорите. Станали изключително близки приятели, а любовта им била изненада и за двамата. Връхлетяла ги изведнъж, но след това нещата се случили страшно бързо! Целунали се за първи път през декември, през февруари следващата година й поискал ръката неофициално, а на 16-ти май отишъл с пръстен при родителите й да я иска. Подготвяли сватбата една година, за да се получи съвършена. Това станало преди шест години.
Dc10351
Двамата се оженили в Бургас, на морето с фон – залеза. Истински впечатляваща обаче била втората им сватба. Братухчев и Юлиана толкова се сближили със сватбения си организатор, че тя станала „виновница” и за втория им брак.

На 12 май 2012 година в Регионалния исторически музей, в Нощта на музеите направили възстановка на Сватбите през вековете. Любители актьори изиграли церемониите в миналото, а на Братухчев и жена му се паднала честа да изиграят съвременни младоженци. Извикали си кумовете от Бургас, сложили си сватбените дрехи и преживели специалния миг отново.
Dc10348

Dc10384

Dc10352

Dc10350

Dc10349
Всичко било така реалистично, че мнозина си помислили, че двамата се женят наистина на сцената.

Романтичният Братухчев се оказа много идеен, но не бил лесен за съвместен живот в началото. Изневерите и животът с още две поколения под един покрив за малко не им коствало брака. Юлиана и Борис обаче се преборили за семейството си и днес са по-сплотени от всякога.

На излизане от Къщата реалити-героят целунал момичетата си и следващото, което направил е да звънне на тъстовете си да им се извини. На жена си обещава да забрави за другите жени. Най-романтичният му жест към Юлиана обаче е друг. Братухчев се зарече да я заведе на меден месец до Индия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар