Край! Иван Ласкин избра пиенето пред Алекс, всичко свърши

Край! Иван Ласкин избра пиенето пред Алекс, всичко свърши
5 (100%) 2 votes

Иван Ласкин се е предал напълно пред своя голям порок и дори жена му не може да го излекува…

Иван Ласкин разби сърцето на Алекс Сърчаджиева

Иван Ласкин разби сърцето на Алекс Сърчаджиева

Клетата Александра Сърчаджиева е безсилна. Оказа се, че дори и тя не може да се пребори с порока на мъжа й, заради което вече е снела ръце от него. Многократно актрисата и Иван Ласкин са имали спорове заради алкохола и неведнъж той е обещавал да спре, но това се оказала непосилна задача, научи Kliuki.bg.

Така любовната връзка между двамата на практика е пропаднала напълно. След като Ласкин признал на Алекс, че не е в състояние да престане с пиенето, а и не желае да го прави, водещата на „Биг Брадър“ нямала друг изход, освен да скъса с бащата на детето си.

Очаква се до дни Иван да се изнесе от дома им. Засега още не го е сторил поради липса на възможност, тъй като нямал къде да отиде. Актьорът обаче не спял в леглото на жена си, понеже тя била решила окончателно, че се отказва от връзката им.

Най-голямата болка на Алекс Сърчаджиева била свързана с малкото им детенце, което виждало всеки ден как баща му се налива и изглежда напълно безпомощен. Такъв човек няма как да бъде за пример на момиченцето, което карало майка му да страда.

Алкохолният проблем на Иван Ласкин не е от вчера, но се задълбочил много след смъртта на неговия голям другар Чочо Попйорданов. Александра подходила търпеливо, тъй като знаела, че мъжът й много страда, но всичко в един момент минава границата.

Както при всеки човек, употребяващ толкова често алкохол, така и при Иван Ласкин реалността вече му е доста изкривена. Самият факт, че той не спира да пие даже в присъствието на детето си, говори, че състоянието му се влошава. Дано да си вземе поука след раздялата с Алекс.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Край! Иван Ласкин избра пиенето пред Алекс, всичко свърши”

  1. Nikolay Petrov

    сеп. 05. 2015

    Тъпаци! И с кой простак от Биг брадър ще се събере"известната" водеща? Малко духаше с него, но поне малко по-интелигентна я направи.

  2. Незабравка

    сеп. 06. 2015

    И сама да остане, което няма да се случи, пак е сто пъти по-добре от миришещ на вкиснато грубиян с чепат характер ( на кое отгоре) , който и посяга да бие, защото му казват да спре да се налива, тя да не се прибира вкъщи от работа а той да изпива всичко спечелено. Това дете какво ще яде, и какво бъдеще ще има? Интелигентен бил. Като е много умен да се беше сетил, че няма кой са го понася като се пропие.

Добавете коментар