След сватбата Дженифър Анистън е СТРАШНА гледка

След сватбата Дженифър Анистън е СТРАШНА гледка
5 (100%) 2 votes

Актрисата Дженифър Анистън погрознява след брака. Красивата и добре поддържана Анистън е оснатала в миналото.

Папараци заснели 46-годишната блондинка да тренира усилено, след като след медения си месец и преди това дългите диети за отслабване явно са били прекалени и след това актрисата се е отпуснала и си е позволила множество глезотийки и килограмите лесно се качват.

Дженифър Анистън с усил;ени тренировка, за да си върне перфектната наскоро загубена форма

Дженифър Анистън с усилени тренировка, за да си върне перфектната наскоро загубена форма

Както и на много обикновени жени, така и на Дженифър Анистън сватбата, напрежението и идеята да изглежда перфектно в сватбената си рокля са дали своето отражение и сега иначе вечно стегнатата и привлекателна Анистън изглеждала в момента доста обикновена и дори непривлекателна, както пишат и от изданието „Hotarena“.

Дженифър Анистън е сред актрисите, които винаги търсят и работят за добре поддържано тяло

Дженифър Анистън е сред актрисите, които винаги търсят и работят за добре поддържано тяло, дали бракът би променил това ???

Сега блондинката тренирала по-активно отвсякога и нямала търпение и време да свали излишните килограми, защото и предстояли нови проекти и филми, затова тя тренирала постоянно. Някога всеизвестната с манията си по стегнатата фигура и добрата спортна визия, сега Анистън е доста променена, дали от успокоението, че е законна съпруга, дали от многото ангажименти, си беше дала почивка с любимия си мъж – Джъстин Теру, на прекрасните острови Бора Бора, от която сега популярната холивудска знаменитост се стреми да заличи следите, особено тези по тялото.

Джен Анистън и половинката й - Теру - женини, заедно, щастливи

Джен Анистън и половинката й –  Джъстин Теру – женени, заедно, щастливи

И все пак макар над 45-годишна възраст, макар с килограми или не, Анистън си е все още звезда и все още желана жена, а вярваме и я очакват още много, много големи и хитови роли и ленти в световното кино, коментираме и от Клюки.БГ. Желаем на двете звезди Анистън и Теру най-вече любов и още много години разбирателство.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “След сватбата Дженифър Анистън е СТРАШНА гледка”

  1. ели

    сеп. 05. 2015

    Тая пък Дженифър Анистън кой глупак я нареди сред красивите жени. И преди и сега изглежда като обикновена женица

Добавете коментар