Голямата драма в живота на Цветан Недялков!

Голямата драма в живота на Цветан Недялков!
3.5 (70%) 2 votes

Цветан Недялков не обича да се шуми около него, защото той отдавна е оценил качеството на спокойния живот!

Цветан Недялков

Цветан Недялков

Цели 18 години са изминали от драмата в живота на Цветан Недялков, но той едва ли някога ще забрави какво му се е случило. Между 1993 и 1995 г. Цецо е бил много сериозно болен. Заболяването му било лимфом, от което днес страда и Стефан Данаилов. Това все пак е по-лекият вариант на рак на кръвта, тъй като левкемията е почти нелечима. След множество химиотерапии музикантът успял да се излекува напълно, но на висока цена, пише „Уикенд“.

След изтощителното лечение се оказало, че Цветан Недялков е получил частично увреждане на своята плодовитост и повечето лекари са го посъветвали – него и съпругата му, да опитат с осиновяване. Все пак чудото се случило, но минали много години, заради което синът им Мартин сега е само на 8 години.

Интересното е, че Цветан Недялков постъпва на работа при Слави Трифонов точно когато болестта му е в разгара си. Годината е 1995-та, а работата му бива осигурена от Маестрото, който се бил сприятелил с Цецо в казармата. Китаристът и до днес твърди, че е лоялен толкова години на Слави, защото това е един от хората, които са му помогнали в най-тежкия миг. Работата при Дългия вдъхвала живот на Цецо и така той имал опора срещу болестта, научи Kliuki.bg.

„Винаги съм бил посветен на музиката. Когато започнах при Слави, финансовото ми състояние беше окаяно, а лечението струваше доста. Стъпих си на краката с тази работа. За мен е удоволствие да свиря в „Ку-ку бенд“, никога не съм го приемал точно като работа. Сега се чувствам като голям щастливец, защото в живота си върша това, което е моята страст.“ – казва 46-годишният Цветан Недялков.

Като дете Цецо започва първоначално с барабани, но бързо се преориентира към китарата. Евгени Димитров доловил таланта му по време на изпълнения на Цветан в казармата и така после се сетил за него, когато търсели китарист в състава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голямата драма в живота на Цветан Недялков!”

  1. Aneliya Ivanova Zielke

    сеп. 06. 2015

    Da e ziv I zdrav. Mnogo dobur chovek I perfekten muzikant

Добавете коментар