Страшен гаф: Зрителите скочиха срещу Маги Халваджиян! (арменецът съжали за думите си – виж тук)

Страшен гаф: Зрителите скочиха срещу Маги Халваджиян! (арменецът съжали за думите си – виж тук)
4.5 (90%) 4 votes

Маги Халваджиян наистина се взе за институция, българите бесни!

Продуцентът Маги Халваджиян направи голям гаф в ефир, който вбеси много от зрителите. Арменецът беше гост в предаването „Събуди се“, където говореше за предстоящия сезон на „Х Фактор“. Всичко вървеше добре, докато водещата Мира Иванова не приключи разговора с него и не обяви следващия репортаж за сръбската легенда Лепа Брена.

Още щом чу името на певицата, Маги Халваджиян не се стърпя и изцепи на всеослушание: „Ужас!“, което предизвика лавина от негативни коментари в интернет. Зрителите побесняха от наглото и тотално неуважително отношение на продуцента към отдавна доказал се изпълнител като Лепа Брена.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян с непростима обида към Лепа Брена в ефир

„Този за какъв се взе, бе?! За институция ли?! Нали се сеща, че Лепа Брена е била звезда още преди някой изобщо да е чувал името му?! Когато Маги има всички успехи на Лепа и успее да напълни статиони с хиляди почитатели като нея, тогава да си отваря устата и да коментира кое е ужас и кое прекрасно“, възмущават се зрители.

Припомняме, че Маги Халваджиян е отявлен враг на чалгата и цялата балканска музика, наречена поп фолк, като неведнъж си е позволявал да коментира родните изпълнители в ефир.

Докато нашенските поп фолк певици обаче не могат да се похвалят с кой знае какъв набор от авторски песни, тъй като основната част от тях са крадени (и обявени за „кавъри“), то въпросната Лепа Брена се радва на огромен личен репертоар и почитатели из цяла Европа.

„Не харесвал Лепа Брена, не харесвал Слави Трифонов, не харесвал този или онзи. Маги наистина се самозабрави и смята, че е единственият, достоен за възхищение човек – той и екипа му. Колкото и за голям да се мислиш, добре е понякога да слизаш на земята и да усетиш какви глупости дрънкаш“, пишат потребители по форумите.

Със сигурност Халваджиян е съжалил за думите си, още повече, че подобни изказвания могат да го лишат от известна част от рейтинга на предстоящото му шоу – предвид огромния брой почитатели на Лепа Брена сред българите.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар