Валери Божинов ужасен: Новината за Николета го шокира! (още подробности)

Валери Божинов ужасен: Новината за Николета го шокира! (още подробности)
4.3 (86.67%) 3 votes

Валери Божинов не е на себе си, след като научи разкритието за бившата си съпруга Николета Лозанова!

Футболистът Валери Божинов не издържа и не намери сили да спре гнева си след неочакваната новина, която научи за вече бившата си благоверна Николета Лозанова. А именно, че водещата на „Папараци“ е подновила връзката си с пловдивската мутра Жоро Главата, това разкриха близки до футболиста.

Припомняме, че преди години, докато бе все още почти неизвестна, плеймейтката се загаджи със скандалния Жоро Главата, който стигна дори до ареста. През последните години двамата не поддържаха никакви отношения, но ето че сега, когато НиЛо остана сама, тя отново се върнала при Главата.

Николета

Николета Лозанова се върна при Жоро Главата, за ужас на Валери Божинов

„Валери е извън кожата си, но не заради това, че Николета спи с Жоро Главата или с когото и да било, а само заради дъщеря си Никол. Той не може да приеме, че момиченцето ще има контакти с подобни мутри от подземния свят и се страхува за малката, при това с пълно право“, разкриват близки до Валери Божинов източници.

Те коментират, че при всички проблеми с Алисия преди време, ритнитопковецът никога не е имал подобни страхове и притеснения за Валерко. Просто, защото за разлика от Николета Лозанова, Алисия умее да подбира компаниите и приближените си.

Пловдивски бръмчалки подшушнаха, че вече на няколко пъти са засичали Николета и Жоро Главата заедно, да се лензят по нощни клубове, след което се прибирали заедно в различни хотели. Двамата са забилязани като двойка и на родното Черноморие, но успокоението на Николета било, че връзката им е само за разтуха, а не нещо по-сериозно.

„Николета поднови аферата си с Главата само заради парите му, но не спира да се озърта за някой наистина мастит богаташ. Тази женица няма да се кротне, докато не надене хомота на нов богат балък, когото да направи на глупак. Лошото е само, че Никол Божинова ще се среща с персони като пловдивската мутра, а страховете на Валери са напълно основателни“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар