Кристиян Стойков е големият кошмар на жената на Китаеца

Кристиян Стойков е големият кошмар на жената на Китаеца
3.5 (70%) 2 votes

Кристиян Стойков е бил с Китаеца по времето, в което е срещнал своята съпруга Виолета!

Кристиян Стойков вгорчи живота на Виолета на Китаеца

Кристиян Стойков вгорчи живота на Виолета на Китаеца

За разлика от твърдението си за Валери Божинов, Кристиян Стойков не се отрече от думите си за Ники Китаеца. Той ги потвърди пред „Уикенд“ и вече цяла България знае, че е бил с фитнес инструктора. Любопитното обаче е, че фотомоделът е бил тръпка на бившия на Азис по същото време, в което Ники е ухажвал сегашната си жена Виолета.

Бившата фолк дива таяла в себе си лоши спомени за Кристиян Стойков, тъй като била напълно наясно със ситуацията. Унижението да се конкурира с мъж я съсипвало емоционално. Все пак обаче Вили надвила Крис и успяла да изтласка завинаги мъжете от живота на Китаеца, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че Кристиян Стойков смени плочата относно взаимоотношенията си с Валери Божинов. Очевидно посъветван от Евгени Минчев, фотомоделът се оправда, че наистина е бил с човек с това име, но той не е известният футболист. Това може и да мине пред съда, но надали минава пред хилядите хора, които разкриха лъжата му по отношение на бившия на Николета.

Ситуацията с Китаеца е друга. Кристиян разкри пред „Уикенд“ наскоро, че даже се е чул с Ники след излизането си от „Биг Брадър“. Явно двамата са в добри взаимоотношения, което е удар под кръста за Виолета. Жената на Ники Китаеца искала завинаги мъжът й да спре дори телефонен контакт със Стойков.

Кристиян не е доволен от бързото си излизане от Къщата, но е на мнение, че то е било нагласено. Фотомоделът недоумявал как хората по улиците му се радват, а събра цели 49% негатив в зрителския вот.

„Унизих всички в Къщата и затова ме номинираха почти всички. Не вярвам на това, което стана. Има намеса отвън, категорично! Форматът ще бъде спечелен от богат човек, защото е нагласен.“ – смята Кристиян Стойков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар