Анджелина Джоли се отказва от хуманитарни дейности: Възмутена е!

Анджелина Джоли се отказва от хуманитарни дейности: Възмутена е!
4.7 (93.33%) 3 votes

Анджелина Джоли се отказва от хумаитарни дейности, защото е възмутена!

Както не отдавна сподели Анджелина Джоли, тя бе избрала да се отдаде на хуманитарните каузи, с които се занимава от години, но по целенасочено. Освен това децата на Джоли пораснаха и тя вече иска да е повече до тях.

Както се пише в изданието „Блиц“, обаче американската кино звезда Анджелина Джоли силно се разочаровала от дейността си в хуманитарните акции, защото се оказва, че множество от нейните колеги взимат големи премии и хонорари за работат си там, а освен това една огромна част от средствата събирани за нуждаещите се се дават за поддържане на административния апарат в редица организации, а не за съществени дейности.

Анджелина Джоли напуска големия екран, а сега и хуманитарните мисии

Анджелина Джоли напуска големия екран, а сега и хуманитарните мисии, в които бе толкова отдадена, открила е злоупотреби

Така се стигнало до решението Анджелина Джоли да подаде оставка от поста, който заемала до момента. Много нейни колеги заявили, че до момнета тя не показвала несъгласия с действията на хуманитарните организации. Според много колеги и близки на актрисата, обаче се оказва че красавицата не можела да приеме за нормално да се раздават възнаграждения от по 500 паунда дневно, както било казано.

Разбира се, тези колосални суми не са доказани и звучат стряскащо, но е жалко, че в световен мащаб уж благородните каузи са също опорочени и служат за прикриване на злоупотреби. Жалко е,че такива популярни лица като Джоли например са разочаровани от същностните действия на световните организации в подкрепа на нуждаещите се по света – бедстващи и гладуващи хора, коментира и изданието Клюки.бг.

Една от най-цитираните кампании от Джоли, която е обвинена, е „Хало тръст“ и всъщност е включена в мисии на 16 държави по целия свят, където преди време е имало много военни конфликти, според агенция БГНЕС, както и от цитираното в изданието „Блиц“. За Джоли остава само огромното семейство, на което тя можве да отдаде цялото си време и енергия напълно спокойно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар