Скандал: Истината за Елена вбеси Бербатов! (още за разрива в семейството)

Скандал: Истината за Елена вбеси Бербатов! (още за разрива в семейството)
4 (80%) 2 votes

Димитър Бербатов е извън кожата си от разкритието за съпругата си Елена Бербатова!

Футболната ни легенда Димитър Бербатов бе посрещнат като същински крал в Солун за поредния си трансфер. Обстановката в семейството му обаче далеч не е толкова перфектна и безоблачна. Това разкриха източници, близки до Бербо след скандала, разиграл се с благоверната му Елена Бербатова.

Димитър Бербатов бил бесен и вдигнал скандал на жена си, която си позволила да го изложи пред цяла България. Припомняме, че преди броени дни хубавицата бе спипана от полицаи в близост до тузарския квартал „Бояна“ в столицата, където е хваната в тежко нарушение, съобщи вестник „Всеки ден“.

Димитър Бербатов

Димитър Бербатов бесен заради наглостта, проявена от съпругата му

Елена Бербатова обаче не се отървала само с акт и глоба, а униформените отнели шофьорската й книжка. Което ще рече, че хубавата Елена или е хваната да шофира с превишена скорост, или промилите са й били в повече.

Вместо да се извини и да съжали за нарушението си обаче, жената на Димитър Бербатов си позволила да отвори уста и да изкрещи на полицаите в изстъпление: „Знаете ли коя съм аз, какво си позволявате?! Ще съжалявате!“, написа столичният ежедневник.

Тъкмо тази й реакция вбесила до лудост Димитър Бербатов, който укорил съпругата си, че подронва авторитета му и го прави за смях пред всички. „Митко Бербатов винаги е живял разумно и по правилата. Стремял се е да прави всичко необходимо, за да разбие представите на българите, че футболистите са прости момчета с просташки и хулигански прояви. А сега какво стана – Елена заложи на името му, за да се изфука и да покаже, че видиш ли – щом мъжът й е Бербатов, може да прави, каквото си иска“, коментират близки до футболната ни легенда.

Известна с чепатия си нрав обаче, Елена Бербатова отвърнала на упреците на мъжа си с нов скандал, вместо да проумее вината си. Което довело до разрив в отношенията им. Към момента Бербатов се намира в Солун, където търси подходящ дом за семейството си, но източниците твърдят, че той изобщо не смята да се прибира скоро при жена си, за да й даде урок и да я посплаши малко, за да не си вири носа и да се самозабравя.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар