Всичко рухна: Тайната на Денис Ризов отчая Наталия Симеонова! (още подробности)

Всичко рухна: Тайната на Денис Ризов отчая Наталия Симеонова! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Денис Ризов бе единственият мъж в живота на Наталия Симеонова от години насам, затова тази тайна я покруси!

Феята на доброто – водещата на „Предай нататък“ Наталия Симеонова най-после прогледна и видя истинското лице на дългогодишния си любим Денис Ризов. Казваме „дългогодишен“, макар че двамата са разделени от много години, през които музикантът и бизнесмен имаше не една или две официални връзки.

За разлика от него обаче, Наталия Симеонова така и не се реши да даде шанс на друг мъж да я направи щастлива. С риск да стане смешна в очите на околните, тя никога не се срамуваше да признае, че Денис Ризов е единственият, когото обича и ще продължава да обича – пък макар и никога повече да не са заедно.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова не подозираше, че Денис Ризов и Алекс отново са заедно

Надеждите на чаровната Наталия Симеонова се завърнаха като с вълшебна пръчица след като Денис Ризов официално се раздели с последната си сериозна приятелка – гримьорката Алекс. Той започна отново да отделя повече време на Наталия и дъщеря им Вики, а копнежите на блондинката се възродиха, разкриват близки до водещата.

„Наталия и Денис винаги са били най-близките хора, без значение, че не бяха двойка. Той много й помага, постоянно е до дъщеря им и всичко това даде криле на Нати, когато Денис отново остана сам. Откъде можеше да предположи, че той крие от нея истината – а тя е, че след раздялата си с Алекс, двамата честичко се срещат и се отдават на бурни ласки“, разкриха изненадващо източниците.

За момента отношенията на Денис Ризов и младата блондинка се водели неангажиращи, но близки до рокаджията са на мнение, че те са на път да се съберат отново. За да не наранява Наталия Симеонова обаче, Ризов пазел в тайна забежките с бившата си, а водещата научила по възможно най-неприятния начин – от чужди хора.

„Наталия жестоко се обиди, защото се почувства в ролята на наивницата, която научава последно какво се разиграва под носа й. Тя не може и не иска да държи сметка на Денис, но страда много, защото и последната й надежда да се събере с него, вече изчезна“, коментират нейни познати.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Всичко рухна: Тайната на Денис Ризов отчая Наталия Симеонова! (още подробности)”

 1. Nikolay Petrov

  сеп. 07. 2015

  Като са разделени защо е длъжен да и се изповядва или да иска разрешение с кого и кога и къде да бъде?

 2. Xoxoxo

  сеп. 08. 2015

  друг мъж в сърцето си не знаем дали е пуснала но в леглото си колко е пуснала кво се прави на непорочна девица тази госпожа. София не е толкова голяма колкото и се иска

 3. Just_me

  сеп. 08. 2015

  Тоя е толкова противен и гнусен, че направо й се чудя как въобще е могла да го хареса, камо ли да прави друго с нея…?!

Добавете коментар