Бомба: Диляна Попова шокира всички със скандално разкритие за Блатечки! (още подробности)

Бомба: Диляна Попова шокира всички със скандално разкритие за Блатечки! (още подробности)
3.3 (66.67%) 3 votes

Диляна Попова най-после прогледна и призна истината за таткото на Борил – Асен Блатечки!

Синеоката красавица Диляна Попова навлезе в нов етап от живота си. Това е гарантирано, след като тя най-после прогледна и разкри цялата истина за Асен Блатечки – семейният мъж, по когото хлътна като ученичка и на когото роди прекрасния син Борил.

Припомняме, че актьорът, определен за лошото момче на БГ киното и театъра, напусна манекенката и бебето си още миналата Коледа, за да се върне при семейството си – режисьорката Катерина Горанова и щерка си Катя. Асен се ангажира с бащинството към Борил и не пести средства и внимание към бебока. Диляна обаче остави в девета глуха.

Диляна Попова

Диляна Попова разкри истинското лице на чаровника Асен Блатечки, което далеч не е толкова привлекателно

„Влюбих се. Ако нещо не може да му се отрече, то това е чарът и харизмата, към които трудно може да останеш равнодушен. Когато пердето от очите ти падне обаче, виждаш истината. А аз видях, че Асен е прекрасен баща, но ужасен партьор. Той е със страшно слаби ангели, несериозен към жените, много нерешителен и адски непостоянен“, скандално разкрила Диляна Попова пред свои близки приятелки.

Които я поздравяват, че най-сетне е прогледнала и вече е готова да продължи напред в търсене на наистина стойностен партьор, който да й осигури нормален и стабилен живот.

Хубавицата Диляна Попова вече е предприела така нареченото „издирване“ на принца, който, разбира се, трябва да бъде не само сериозен, интелигентен и харизматичен, но и финансово състоятелен.

След като опитите й да се превърне в дизайнер на спортни дрехи удариха на камък, малко или много, Диляна Попова била категорична, че ще намери мъж, който да осигури на нея и Борил прекрасен живот. С постоянната помощ и на Асен Блатечки, разбира се.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар