Скандал: Тайната на Маги Халваджиян втрещи всички! (разкриха измамата му – подробности)

Скандал: Тайната на Маги Халваджиян втрещи всички! (разкриха измамата му – подробности)
5 (100%) 1 vote

Лъжата на Маги Халваджиян излезе наяве, а новият му образ изобщо не се понрави на зрителите!

Продуцентът Маги Халваджиян влезе в центъра на скандал, който разбуни духовете и накара много българи да скочат възмутени срещу него, точно в деня на големия старт на „Х Фактор“.

Причината за народния гняв е тайната на арменеца, която бе разкрита след поредицата му интервюта, в които той открито обижда, както изпълнителите на жанра поп фолк или чалга, така и техните почитатели.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян води война с чалгата, от която преди време е прибирал тлъсти пачки

След като през уикенда Маги Халваджиян възмути феновете на Лепа Брена, обявявайки я в ефир за „Ужас“, днес той дори не опита да се извини, или да опровергае казаното от него. Напротив – той още по-яростно нападна поп фолка с всичките му представители като заяви на всеослушание, че тази музика погубва България и българите. По думите му, тя няма никакво място в националния ефир, защото е срам и пошлост.

Дотук няма нищо лошо, ако обаче тези думи не бяха на Маги, а на Васко Кръпката или Буги Барабата например. Защото стари познати на продуцента избухнаха и разкриха тайната, пазена от него години наред. А именно, че Маги Халваджиян лично е заснел повече от 50 видеоклипа за компанията „Ара мюзик“ – повечето от които брутални кючеци, пише вестник „Всеки ден“.

„Единственото, за което Маги Халваджиян признава днес, е работата си със Слави Трифонов и клиповете, които е правил за него. Но защо и дума не обелва за годините, през които си пълнеше гушата като работеше с половината от наричаните сега от него чалгари и прибираше парите им без капка притеснение. Къде беше моралът и къде бяха принципите му тогава?!“, искрено се възмущават стари познайници на продуцента.

Разкритата тайна, която Маги Халваджиян упорито криеше, вдигна на бунт и много от зрителите, които са категорични, че един Азис и хора като него са далеч по-стойностни от тези, който се правят на интелектуалци като забравят миналото и крият истинското си лице.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Скандал: Тайната на Маги Халваджиян втрещи всички! (разкриха измамата му – подробности)”

 1. Зрител

  сеп. 08. 2015

  Не са прави. Снимал, вземал пари, видял пошлостта – ами знае от кухнята. Какво иде реч, ако не беше така, кой да му повярва. И да, чалгата погубва България. Тя затова е измислена. Само дето като гледаме световните изпълнители напоследък се изпростачиха доволно, голотии, разводи, изцепки, скандали с дрога, арести, убийства даже. Задниците на Бионсе и Шакира хубави, а тези на Камелия и Райна не са, нали? Всичко се изчалгари.

 2. чалгарите от сайта

  сеп. 08. 2015

  Клюки, и вие като първи фенове на опростачващия жанр, оплюхте Халваджиян в бясна защита на фолка. Ма, хайде не лепвайте „народния гняв“ на всички нас.Слушайте си циганските парчета, а нас ни оставете да се раздваме, че има поне един интелигентен човек, който да се опълчи против циганията.

 3. фуна

  сеп. 09. 2015

  Интелект, ама арменски!Какво му е интелегентното на тоя префарцунко!

Добавете коментар