Шок: Хванаха Люси Дяковска без дрехи да се гушка с… Камелия! (уникални снимки + разкрития)

Шок: Хванаха Люси Дяковска без дрехи да се гушка с… Камелия! (уникални снимки + разкрития)
3.5 (70%) 2 votes

Люси Дяковска и Камелия бяха засечени от папараци на плажа, дни преди старта на „Х Фактор“!

Люси Дяковска ще бъде част от новото жури на „Х Фактор“, чиито пореден сезон стартира ударно днес в 21 часа по Нова телевизия. Заедно с Криско, Маги Халваджиян и Саня Армутлиева, известната певица ще отсява кандидатите за слава и ще каже тежката си дума относно бъдещата музикална звезда на България.

Участието на Люси Дяковска в „Х Фактор“ обаче не е нищо пред убийствените снимки, които папараци щракнаха на певицата дни преди старта на шоуто. Люси бе засечена на любимите си места по морето, а именно нуди плажовете, където щедро се кикерчеше без бански и демонстрираше моцерели.

Люси Дяковска

Люси Дяковска на плажа с Камелия, но не предателката, а най-верния приятел

Люси Дяковска не бе сама на плажа, а се гушкаше заедно с любимата си… Камелия. Да, няма лъжа и измама. Само дето въпросната Камелия не е Камелия Веселинова, която я предаде жестоко заради щерката на Йорданка Христова – Ивана, а нейното любимо куче.

„След това, което й причини Камелия и всичко, което Люси й даде, не може и да става дума, че ще се върне при нея някога. Не би го направила за нищо на света, макар че ако трябва да бъдем честни, то откакто е в България, Веселинова вече няколко пъти я потърси по телефона и поиска среща, но удари на камък“, разкриха приятели на червенокосата фурия.

Ето ги двете - как сладко се гушкат край морето с Камелия

Ето ги двете – как сладко се гушкат край морето с Камелия

Днес Люси Дяковска се е отдала изцяло на кариерата и работата си в „Х Фактор“, а за по-сериозна връзка не иска и да мисли, поне за момента. Тя на няколко пъти бе засичана в компанията на различни дами, някои от които омъжени, но помежду им нямаше нищо значимо.

Колкото до връзката на бившата й Камелия и Ивана, то от известно време насам из светските среди се носи упоритият слух, че работите не вървят на добре и в най-скоро време Камелия ще остане на сухо, натирена от Ивана.

Рунтавата Камелия означава много повече за Люси от онази бившата

Рунтавата Камелия означава много повече за Люси от онази бившата


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Хванаха Люси Дяковска без дрехи да се гушка с… Камелия! (уникални снимки + разкрития)”

  1. прост

    сеп. 08. 2015

    Тая Камелия е хубавелка и ще я скъсам от секс!
    Така ще избия от главата й лесбийството..

Добавете коментар