Ужас: Разкриха срамната истина за Цецо от Биг Брадър! (всички са в шок, Ирена сияе – подробности)

Ужас: Разкриха срамната истина за Цецо от Биг Брадър! (всички са в шок, Ирена сияе – подробности)
4 (80%) 2 votes

Цецо от Биг Брадър или Цветелин Николов, както е истинското му име, се оказа страшна партенка!

Ромката от Биг Брадър Ирена Петрова, която бе позорно изхвърлена от Къщата след скандала със Силвия Юрукова, най-после има повод да ликува и да се почувства отмъстена. Защото днес бе разкрита истината за този, който системно почерняше дните й в шоуто, а снощи я заплаши и обиди отново в ефир – Цецо.

Цветелин Николов, който влезе в Биг Брадър зад маската на преуспял бизнесмен, занимаващ се със строителство, се оказа пълна партенка. Това разкри не кой да е, а самата Златка Димитрова, пише столичен сайт.

Цветелин Николов

Цветелин Николов държал павилиони за дюнери по морето

Черната Златка изрази дълбокото си възмущение от абсолютно всички съквартиранти в Къщата като заяви, че този сезон в шоуто са се намърдали единствено простаци и хора с претенции, но без покритие. Главният, когото обвини, бе именно Цветелин Николов – заради обидите и униженията към дамите в Къщата.

„Отвратена съм от това, което видях и чух от Цецо. Поведението му мина всички граници, още повече, че излъга и се престави за този, който не е. Той не е никакъв бизнесмен. Просто държи няколко павилиона с дюнери по морето, откъдето препечелва“, хвърли бомбата с неочакваната истина Златка Димитрова. А прехваленият образ на бизнесмена отиде в небитието.

След истината, излязла от устата на Черната Златка, всички фенове на Цветелин Николов са в шок, тъй като маститият им мъжкар и бизнесмен се превърна в обикновен дюнерджия.

„Ха да видим сега колко още ще го славословят Кирил Симеонов и Пламен Богданов като видят, че техният цар си е най-обикновен пъдар. Поне Кирил е учил в чужбина и има професия зад гърба си. Само Ирена Петрова ще бъде щастлива от това разкритие и ще си върне на Цецо, който се скъса да я подиграва“, коментират потребители по форумите.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Ужас: Разкриха срамната истина за Цецо от Биг Брадър! (всички са в шок, Ирена сияе – подробности)”

 1. transporter

  сеп. 08. 2015

  За най-голямо съжаление на всички злобари Цецо е точно този, за който се представя. Има и бизнес и пари и джипове и му дреме на дедовия, а вие си драскайте и злобейте по форумите. Скоро няма да го стигнете и срещу него да тичате !

 2. ani

  сеп. 09. 2015

  Ако ще и Луната да има, какво от това, след като е прост, елементарен, нисконтелигентен, с претенции за нещо, което не е, индивид. Съжалявам и него, и хората, които са около него, и тези, които му симпатизират. Това говори за голямо падение сред обществото. Простаци винаги е имало и ще има, но нещата започват за излизат извън контрол.

 3. Петраки

  сеп. 10. 2015

  все ми е тая има ли джипове – да си вози момченца като Богданов в тях – и май найстина ‘ му дреме на дедовия ‘като виждаме как се пали за всичко.

Добавете коментар