Сашо Кадиев крие голяма болка в себе си

Сашо Кадиев крие голяма болка в себе си
5 (100%) 1 vote

Сашо Кадиев не е себе си и това го натъжава безумно, защото по принцип е мечтател, но идеалният живот в представите му той не го живее в момента!

Сашо Кадиев не е щастлив с този си начин на живот

Сашо Кадиев не е щастлив с този си начин на живот

Болката на Сашо Кадиев е свързана с начина му на живот. Той трябваше да се продаде, едва ли не, за да успее да преживява. Както е известно, Александър не е тв водещ или журналист, а актьор. Той е завършил НАТФИЗ, но ниските заплати в театъра са го принудили да работи нещо, което не му доставя удоволствие, научи Kliuki.bg.

Като водещ на „Преди обед“ той не бил щастлив, издават приятелите му. Всеки ден отивал до студиото на предаването в лошо настроение, но добрите му актьорски заложби успявали да го спасят в ефир, за да изглежда весел и позитивно настроен.

Болката на сина на Катето била главно заради невъзможността да практикува по-усилено истинската си професия. Заради ежедневния си ангажимент в Би Ти Ви, Сашо Кадиев отказвал доста покани за театрални постановки. Просто не можел да си позволи своеволия, защото в „Преди обед“ получавал много по-добри пари, които му идват отлично след раждането на детето му.

„Сашо е актьор и винаги е бил. Неговата същност не е журналистическа, нито свързана с телевизията. В Народния театър обаче заплатите са просто нелепи. Знаете ли, че един млад актьор получава 500 лв. Как Сашо да се грижи за семейство с тези пари? Затова започна в БТВ, просто му трябваха по-високи доходи.“ – споделят близките на Александър Кадиев.

Въпреки че не върши работата си в телевизията с голямо желание, Сашо явно се справя много добре, понеже той се налага все повече като тв водещ. Слави Трифонов го нае в „България търси талант“, където си партнираше с Мария Силвестър. Чувството за хумор на Кадиев е определяно от мнозина като главната причина той да се харесва на телевизионните зрители.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар