Слави подчини Маестрото и унизи Орлин, но номерът му не мина: Ето го българчето, което отива на Евровизия!

Слави подчини Маестрото и унизи Орлин, но номерът му не мина: Ето го българчето, което отива на Евровизия!
4 (80%) 3 votes

Детската Евровизия вече има българчето, което ще представя страната ни!

На Габриела Йорданова се падна честта да представя родината ни в Детската Евровизия

На Габриела Йорданова се падна честта да представя родината ни в Детската Евровизия

Слави Трифонов за пореден път показа своя безкрайно властен характер, но зрителите го наказаха. Дългия опита да наложи мнението си за победител в Детската Евровизия и успя, но вотът на публиката му изигра лоша шега.

Шоуменът гласува за Иван Стоянов, а Орлин Павлов даде своя глас за Габриела Йорданова. Така тройката на Евгени Димитров щеше да реши гласа на журито. Вместо да остави Маестрото да реши сам обаче, Слави не спря да го убеждава и дори почти му заповяда да гласува за Иван. Накрая, явно леко притеснен от евентуален скандал със своя шеф, Евгени все пак гласува за този, за когото и Трифонов, но не убеди всички, че това е реалният му глас.

В крайна сметка номерът на Слави не мина, защото неговият първенец Иван събра точно толкова точки, колкото и Габриела Йорданова. Втората обаче триумфира, тъй като зрителите бяха дали преднина именно на нея, а по правилник публиката се ползва с предимство пред журито.

Така 12-годишната Габи от град Русе ще представя България на конкурса „Детска Евровизия 2015“. Очакванията към нея ще бъдат много високи, предвид постижението на Крисия Тодорова от миналата година, когато завърши втора, но реалната победа беше нейна и на Хасан и Ибрахим.

Габриела Йорданова се отличи може би най-много в целия конкурс, който целеше избора на наш представител на Детската Евровизия. За победата й много помогна и уникалното й изпълнение на вечната „Осъдени души“, което сякаш наклони доста везните към нея във финалната битка.

Слави Трифонов обаче отново доказа, че е диктатор. В опитите си да излъчи за победител този, когото той иска, Дългия не само подчини Маестрото, но и унизи Орлин Павлов. Поп певецът беше облечен в смокинг и Слави не пропусна да се подиграе с това, заявявайки че се чувства като на женещ се циганин брат му.

Kliuki.bg пожелава успех на Габриела Йорданова на 21 ноември, когато ще се разбере кой ще бъде новият шампион в Детската Евровизия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар