Шок в семейството на Никита, тя не подозира нищо в Къщата! (още подробности)

Шок в семейството на Никита, тя не подозира нищо в Къщата! (още подробности)
3 (60%) 3 votes

Никита Джонсън изтърпя много с участието си в Биг Брадър, но проблемите далеч не са приключили!

Никита Джонсън – това е може би най-обижданата и преживяла удари участничка в Биг Брадър от самото начало на шоуто, та до ден днешен. Благодарение на нестандартния си външен вид и решението да бъде различна, русокосата половинка на Боби Ръгбиста се превърна в боксова круша за съквартирантите.

Обидите на Цветелин Николов – Цецо обаче са като люлчина песен, в сравнение с шокиращото обвинение, което Кирил Симеонов, Николина Маркова и Екатерина Балабанова отправиха към Никита пред очите на цяла България.

Никита

Никита Джонсън жестоко наклеветена от съквартирантите, семейството й в шок

А то е, че блондинката с татуировките не била жена, а… мъж. Тук вече нещата стигнаха твърде далеч като Никита дори не подозира какво влияние имат думите на съквартирантите за собственото й семейство.

Близки до Никита Джонсън разкриха, че детето на блондинката е преживяло много тежко обвиненията към майка си и е плакало почти през цялата нощ след предаването снощи. Боби Ръгбиста и майка му се видели в чудо, докато намерят начин да успокоят хлапето, въпреки че самият любим на Никита е изпаднал в див бяс.

„Всички скастриха Николина, когато изрече тежките си думи срещу жените в Къщата, а Никита решиха, че могат да я горят на кладата, докато остане само пепел. Знаят ли тези идиоти какъв шок предизвикаха в семейството на това момиче и как се отразяват бруталните им клевети на детето на Никита?! Знаят ли, че е плакало с часове и че Боби и майка му са потресени от чутото?!“, възмущават се познати на Боби Ръгбиста.

След тази отвратителна постъпка на съквартирантите, семейството на Никита Джонсън е убедено, че тя е единствената, която наистина заслужава да остане в Къщата и да спечели шоуто. Защото за разлика от всички останали, блондинката не си е позволила да обиди и наклевети никого.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар