Раздялата е окончателна: Разкриха шокиращата причина за края на Коко Динев и Емилия! (още подробности)

Раздялата е окончателна: Разкриха шокиращата причина за края на Коко Динев и Емилия! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Коко Динев и Емилия се разделиха, тя живее отделно с малкия им син Иван!

След толкова години заедно, Емилия и Коко Динев сложиха край на отношенията си. Нещо повече – от известно време двамата не живеят заедно, а певицата се е изнесла с малкия си син и вероятно живее при майка си, това разкриха близки до бизнесмена източници.

Самата Емилия негласно потвърди разрива с Коко Динев в последното си интервю, в което говореше за първия учебен ден на сина си. Иван тази година ще бъде първокласник, но през цялото време певицата и дума не обели за баща му, който очевидно няма да присъства на изпращането му в школото.

Емилия

Емилия и Коко Динев вече не делят един покрив

Емилия призна, че тя и майка й дават всичко от себе си, за да подготвят Иван за училище. Обясни как му говорели, че игрите свършват и вече ще трябва да се държи като голямо момче. И отново и дума не обели за ролята на таткото в тази семейна идилия.

След новината за раздялата на певицата и бизнесмена, стана ясна и причината за краха им, която е непростима. Не и този път. Оказа се, че Емилия е преживяла поредната изневяра на половинката си и чашата на търпението й вече е преляла, разкриха източниците.

„Емилия търпя много – много предателства, кръшканията от страна на Коко, но досега се опитваше да бъде силна и чакаше той да улегне и да се промени. Очевидно обаче вълкът си остава вълк, а свалячът сваляч. Идва момент, в който една жена казва „край“, колкото и влюбена да е все още“, обясняват близки до семейството на Коко Динев.

Остава само да се разбере коя е любовницата, чиято афера с милионера Емилия не можа да прости и да си затвори очите така, както го е правила досега. Припомняме, че в интервю за известно предаване, тя лично заяви, че отлично разбира, че Коко Динев не е мъж за една жена и не гледа на изневярата по начина, по който я приемат повечето хора.

Е, очевидно е, че представите й са се променили, но защо ли?!…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар