Истината за Слави и Годжи разбива всички илюзии

Истината за Слави и Годжи разбива всички илюзии
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов се познава с Георги Милчев – Годжи от 30 години, но отношенията им не започват идеално!

Слави Трифонов и Годжи започват съвсем различно помежду си

Слави Трифонов и Годжи започват съвсем различно помежду си

Макар в момента двамата да са безкрайно близки и дори да се водят като най-добри приятели, истината е, че нещата между тях започват съвсем различно и разбиват всички илюзии на хората.

Слави Трифонов се запознава с Георги Милчев в музикалното плевенско училище, но тогава Дългия е вече в последната си година, а Годжи току-що започвал обучението си. Така двамата се засичат малко в гимназията, но достатъчно за формиране на мнение един за друг.

Оказва се, че Слави и Георги не са били никак близки в училище, както писа и „Уикенд“. Не само това, но и даже не са се харесвали. Били са в една компания, но единствено общият им приятел Евгени Димитров ги е събирал. Иначе отношенията им изобщо не били добри, тъй като Годжи бил един от най-харесваните и популярните момчета, докато Слави бил по-скоро особняк и нямал толкова приятели, научи Kliuki.bg.

Интересна е и историята за това как Георги Милчев попада на работа точно при Дългия. Маестрото е човекът, който е лансирал Годжи пред шоумена. По онова време още съществува „Каналето“ и затова думата не е имал само Слави, но и останалите от екипа. Те одобряват Годжи, но самият той първоначално се колебаел, понеже не таял добри спомени от Трифонов. Все пак баща му го убедил, че в София ще се развие много повече, отколкото в Плевен.

Така преди 20 години Георги прави дебюта си в „Ку-ку бенд“. Слави бързо забелязва, че този музикант е по-различен от другите и с него може да се прави не само музика, но и шоу. Затова, след като формира собствено шоу, Дългия започва да използва често Годжи в шегите си в ефир. Постепенно двамата се сближават и днес са почти неразделни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар