Бомбата е факт: Анджелина Джоли откупи собственото си дете

Бомбата е факт: Анджелина Джоли откупи собственото си дете
5 (100%) 3 votes

Анджели Джоли все пак не се раздели със Захара, но на немалка цена!

Анджелина Джоли направи необходимото да запази детето си

Анджелина Джоли направи необходимото да запази детето си

Щерката на актрисата беше главна тема в световните медии през последните седмици. След като родната майка на Захара се появи, Анджелина Джоли изпадна в паника, че ще изгуби своето дете. Все пак обаче обявената за може би най-красива в своя бранш жена успя да запази момиченцето си.

От няколко дни темата е изцяло потулена в САЩ, като това даде повод на местните медии да излязат със сензационни новини. Колегите зад Океана твърдят, че Анджелина Джоли е дала подкуп на етиопската майка в замяна да ги остави на мира.

Сумата не е ясна, но се предполага, че е толкова голяма, че жена с възможностите на дамата от Етиопия би живяла щастливо до края на дните си. Разбира се, едва ли за Анджи и Брад загубата на тези пари би се усетила особено.

Имаше и друг вариант за разплитане на случая, но явно Анджелина Джоли е решила да не вдига много шум. Можеше двете да се изправят пред съда. Макар етиопката да е родна майка на Захара, не се знае дали щеше да спечели, тъй като по всичко личи, че тя е инсценирала смъртта си преди 10 години, като явно още тогава е замисляла пъкления си план.

Майката на Захара е постъпила много хитро, че е избрала да се появи чак сега, а не след 2 или 3 години, защото по този начин е оставила Анджелина Джоли да се привърже към момичето и така да може да се съгласи да плати.

Kliuki.bg припомня, че Захара е била приютена и осиновена от Анджи на 6-месечна възраст и не познава друго освен живота с Джоли и Пит. Изведнъж обаче уж починалата й от СПИН майка се появи и предяви искания. Дано парите да са й достатъчно и да не се яви повече пред хората, спасили живота на малкото дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар