Шок! Неизлъчени кадри с Богданов: Виж какво прави на Цецо в леглото! (+ разкрития за гаджето му)

Шок! Неизлъчени кадри с Богданов: Виж какво прави на Цецо в леглото! (+ разкрития за гаджето му)
5 (100%) 1 vote

Пламен Богданов вдигна във въздуха всички зрители на Биг Брадър след фактите, които излязоха на показ!

Шок и ужас – само така може да се определи истината за Пламен Богданов, чието поведение отврати съквартирантите в Къщата на Биг Брадър. Източници от кухнята на шоуто хвърлиха бомбата със скандалната информация за това, което е правило футболистчето на Цветелин Николов, докато Цецо бе още във формата.

„Пламен, който във визитката си твърдеше, че мрази мъжете със „смутена“ ориентация и не можеше да гледа Кристиян Стойков, на няколко пъти пускаше език на Цецо, с когото спеше на едно легло. Той го целуваше по ухото и това бе видяно от останалите съквартиранти, които направо онемяха. Слава Богу, че Цецо е наистина мъжкар и не се поддаде на Пламен, а взе поведението му за детска идиотщина“, разкриват шокиращо източниците, съобщава вестник „Уикенд“.

Биг Брадър

Пламен Богданов и неподозираните разкрития за него ужасиха зрителите

Освен това гръмна и новината, че Пламен Богданов се е разделил с предишното си сериозно гадже, тъй като момичето разбрало какво работи той – а именно момче на повикване по морето. Пламен обслужвал богати лелички или двойки, тъй като не успял да завърши дори средното си образование и останал без пари.

„Нито е бил нормален футболист, нито нищо. Поигра малко в „Хебър“, но го изритаха оттам, защото се занимаваше с черно тото. С родителите си почти не общува, а единствената жена, която е обичал – 32-годишна мадама, го заряза като му видя умствения багаж. Избяга като попарена и го натири от дома си“, разказват близки до Пламен Богданов.

Всичко това и най-вече набезите му към видимо нормално ориентирания Цветелин Николов, хвърлиха в същински шок зрителите на Биг Брадър. Остава да разберем дали скандалът ще донесе все пак някакви ползи на младежа, или той ще бъде първият, който ще излети от Къщата ден преди големия финал.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар