Мръсно предателство: Ето как точно е настъпил краят за Гришо и Маша! (истината ще ви шокира)

Мръсно предателство: Ето как точно е настъпил краят за Гришо и Маша! (истината ще ви шокира)
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров и Мария Шарапова се разделиха след жестоко предателство от нейна страна!

Раздялата на едни от най-успешните тенисисти Григор Димитров и Мария Шарапова намери място на страниците на всички световни медии. Досега обаче не бе напълно ясно кое е причинило разрива между тях и кой от двамата е сложил точката.

Скандално разкритие обаче постави нещата на мястото им. Днес всички медии гръмнаха с бомбата за мръсното предателство и изневяра на Мария Шарапова, която жестоко наранила Гришо. И то не с друг, а с мечтата на милиони жени по света – Кристиано Роналдо.

Григор Димитров

Григор Димитров едва ли скоро ще прости предателството на Мария Шарапова

Припомняме, че Кристиано Роналдо се раздели с дългогодишната си половинка Ирина Шейк през зимата. Повод за това, разбира се, не е тенисистката от Русия, но само месеци по-късно двамата се харесали в Инстаграм и започнали редовна кореспонденция.

Свободният Роналдо бързо завъртял главата на хубавата блондинка, която не му мислила много и окичила с рога главата на по-младия от нея Григор Димитров. Факт, който съсипал Гришо, щом научил за предателството.

„Маша постъпи адски глупаво и ще съжалява. Григор е сериозно момче, което на всичко отгоре я обичаше истински. А какво направи тя – хвърли се в прегръдките на Роналдо, който ще я употреби, ще й се порадва и ще я захвърли като разглезено дете омръзналата му играчка“, разкриват източници, близки до Мария Шарапова.

Семейството на Маша също приело доста остро флирта й с футболиста, от когото не очакват нищо добро. Станалото обаче – станало, а Григор Димитров още не може да се отърси от болката и обидата, нанесени му от любимата жена.

„В момент, когато всички, целият свят очакваха сватба, Маша удари Гришо с „брадва“. Затова се разделиха. Той научи за изневярата й и двамата скъсаха със страшен скандал – при това не по телефона, както се изписа, а очи в очи“, разказват източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар