Бомба: Неочаквано разкритие за Кирил втрещи всички! (ето каква лична тайна крие – подробности)

Бомба: Неочаквано разкритие за Кирил втрещи всички! (ето каква лична тайна крие – подробности)
3.7 (73.33%) 3 votes

Кирил Симеонов от Биг Брадър се превърна във всеобщ любимец на съквартирантите и зрителите!

Кирил Симеонов бавно и полека се превърна от подиграван и недолюбван участник в един от предпочитаните съквартиранти в Къщата на Биг Брадър. Той вече мери сили с Никита Джонсън за зрителската любов и е много вероятно да успее да я пребори на финалната права за победата в шоуто.

Досега обаче никой не знаеше нищо повече за личния му живот. По този повод се появиха и спекулации, свързани с истинността на образованието му и дипломата от чужбина, както и работата му на борсов агент.

Биг Брадър

Кирил Симеонов е бил жестоко предаден от годеницата си и това го е накарало да се върне у нас

Близки познати на момчето с брадата от Биг Брадър обаче разкриха пазената му до днес лична тайна, която е и причината за завръщането му в България. И тази причина не е патриотизъм, носталгия или стремеж да се докаже на родна земя, а… жена.

Кирил Симеонов имал дълга връзка с красива брюнетка на неговите години, докато следвал в университета. Момичето било французойка, а нашенецът така полудял по нея, че след три години съвместно съжителство, вече си представял брак и деца. Нещо повече – той официално предложил на хубавицата да му стане жена и украсил ръката й със скъп златен пръстен с диамант.

„Много я обичаше. Имаме чувството, че заради нея най-вече се стремеше да учи, да се развива и да осигури бъдещето си. Ако щете вярвайте, но за всички тези години не й е изневерил и един път. Тя обаче го направи. Сложи му рога с техен колега британец, а Киро ги видя с очите си. Това го смаза“, разказват източници, близки до симпатягата от Биг Брадър.

Именно огромната болка и непоносимостта да бъде близо до предателката, която още обичал, накарали Кирил Симеонов да вземе най-важното решение за живота си занапред, да си грабне куфарите и да се върне у дома в България.

„Хората трябва да знаят, че Кирил може и да изглежда непукист и дори несериозник, но всъщност е момче с голямо сърце и принципи, които отстоява. Жалко, че трябваше да преживее този удар с годеницата си, но вярваме, че е било за негово добро. По-добре, че стана тогава, а не след сватбата“, коментират познати на чаровника, който е само на крачка от победата в Биг Брадър.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар