Хвърли бомбата: Решението на Слави разплака феновете! (новината ги потресе – подробности)

Хвърли бомбата: Решението на Слави разплака феновете! (новината ги потресе – подробности)
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов накара хиляди верни фенове да се натъжат за него след тази вест!

Седмици преди грандиозния концерт на Слави Трифонов и екипа му на стадион „Васил Левски“, хиляди негови фенове се просълзиха от неочакваното му решение. То касае личния живот на шоумена, а именно най-важната част от него – да има дете.

Оказва се, че Слави Трифонов напълно е изгубил надежда и се е отказал от най-голямото щастие за всеки човек – да стане татко. Според близки до него източници, главната причина за това е влошеното му здравословно състояние и страхът да се нагърби с отглеждането на новородено при това положение.

Слави Трифонов

Слави Трифонов се предаде, отказа се от личното си щастие и завеща всичко на племенника си Тодор

Доказателство за това е неочакваното решение на Дългия да завещае всичките си пари, възлизащи на над 20 милиона лева, на своя племенник Тодор. 21-годишното момче е син на любимата му кака Петя и от години Слави Трифонов го подкрепя и му помага като на свое дете, пише Пик.

„Слави изпрати Тодор да следва финанси в Лондон, купи му апартамент там и супер скъпо БМВ. Той плаща обучението му, издръжката му и всичко необходимо, а лятото го взе да работи и в неговата фирма тук в България. В това няма нищо лошо, напротив – Слави показа страшна човечност, каквато малко хора притежават. Но да завещае всичко на Тодор и да го провъзгласи за негов единствен наследник, това вече е друго. Очевидно се е предал и е изгубил надеждите си за лично щастие“, разкриват източници, близки до Дългия.

След тази новина много от феновете на Слави Трифонов останаха покрусени. Защото той е един от малкото хора у нас, да не кажем единственият, който се радва на истинско обожание от страна на почитателите си, подобно на световни легенди като Майкъл Джаксън, Елвис Пресли и Мадона.

„Слави е всичко за мен от дете. Не гледам на него като на шоумен, а като на човек, защото ми е дал много и съм се учила от него. Винаги съм искала да намери щастието и да създаде семейство. Затова се разплаках като разбрах, че се е отказал да мечтае за свой собствен наследник. Той трябва да има не едно, а поне три деца“, коментира в интернет заклета фенка на Дългия.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар