Ужасяващо: Сашо Майонезата преби до кръв гаджето си в ресторант! (Клиенти в шок – подробности)

Ужасяващо: Сашо Майонезата преби до кръв гаджето си в ресторант! (Клиенти в шок – подробности)
2 (40%) 4 votes

Сашо Майонезата буквално смлял от бой своята приятелка пред погледа на ужасените свидетели!

Бившият любим на актрисата Елен Колева – Александър Найденов е извършил нещо ужасяващо. Това разкри шокиран до краен предел очевидец, който видял как Сашо Майонезата пребива до кръв приятелката си в ресторант „Червената къща“ до Румънското посолство в столицата.

Бруталната сцена се разиграла само преди броени дни, когато Сашо Майонезата отишъл на вечеря в ресторанта с гаджето си, пише сайтът Хотарена.нет, на чиято поща е подаден сигналът за екшъна.

Сашо Майонезата

Сашо Майонезата смазал от бой приятелката си

По време на вечерята екс половинката на Елен Колева пиел чаша след чаша и не след дълго изглеждал видимо наквасен. Последвал страшен скандал с момичето, а минути по-късно словесните удари на Александър Найденов се сменили с юмручни.

„Псуваше като каруцар и риташе момичето с всички сили. Удряше я, а от носа й текна кръв. Тя пищеше и накрая успя да се измъкне от него, за да избяга с такси. Когато тичаше към колата, по лицето й още имаше кръв. Та това ли е големият мъж, питам аз?! Не разказвам случая, за да си правя реклама, а защото просто станах свидетел на този ужас, който е недопустим“, разказва очевидецът, крайно потресен от постъпката на иначе уважаваният у нас бизнесмен.

Разбира се, думите на читателя ще бъдат подложени на проверка и Александър Найденов ще бъде потърсен за коментар. Истината е, че до момента той е бил обвиняван в много неща, но не и в насилие към жена.

Бившата му любима Елен Колева неведнъж е заявявала, че се радва, че връзката й със Сашо Майонезата е приключила, но винаги е отказвала да коментира каквито и да било подробности от нея.

„Как ще коментира, като заради Найденов беше изгонена от театъра и сега живее в мизерия. А и кой знае какво е понесла и на какво е била подложена, докато е живяла в златната му клетка?! Човек сам си избира каква цена да плати за това, което иска“, коментират познати на актрисата и бизнесмена.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ужасяващо: Сашо Майонезата преби до кръв гаджето си в ресторант! (Клиенти в шок – подробности)”

  1. ОЛЯ

    сеп. 11. 2015

    Тая простакеса щом се е хванала с него да не мисли че парите правят човека, а на него сигурно не му става патката и го удря на агресия.

Добавете коментар